Video: Amerikanske pandekager
Amerikanske pandekagerKøkken:
Ingredienser:
Andet
6
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
3 deciliter Hvedemel
-
3.1 tsk Bagepulver
-
1 tsk Bordsalt
-
1 spsk Sukker
-
2.1 deciliter Skummetmælk
-
3 spsk Usaltet smør
Sådan laver du luftige og tykke amerikanske pandekager
Først blander du mel, sukker, bagepulver og salt i en skål.
Lav en fordybning i denne blanding og hæld smeltet smør og mælk i.
Rør i dejen, indtil den har en ensartet konsistens.
Tænd derefter en pande ved middel varme og kom lidt olie på.
Når olien er varm hælder du dej på panden.
Du skal ca. bruge 3/4 deciliter dej til hver pandekage.
Bag pandekagerne ca. 1 minut på begge sider.
Dine pandekager kan nu serveres lune - velbekomme!
Smagen af ægte amerikanske pandekager
Bagepulver er hemmeligheden for at få tykke og velsmagende kager, der er perfekte til weekendens morgen- eller brunchbord.
Vil du have den helt rigtige amerikanske smag, skal du bruge majsolie i dejen og til stegning. Du kan også prøve at røre lidt bananskiver, blåbær eller tranebær i dejen. Det smager skønt!
Hvis du ønsker at gå helt bananas med den "amerikanske" version, så vil vi anbefale, at du hælder ahorn-sirup og noget smør over inden servering.
Mange variationer
Opskriften findes i mange forskellige lækre varianter. Vi kan anbefale disse sunde amerikanske pandekager, der kan serveres med frisk frugt og fedtfattig yoghurt. Du kan også prøve disse lækre og luftige Amerikanske pandekager med kærnemælk.
Spørgsmål:
Hej.kan man bage dem og fryses til senere brug.? hvordan skal de evt.varmes.Mvh anna lise
Svar:
Hej , det kan du godt , og det er bedst at varme dem før du serverer dem
Mvh Tomas
opskrifter.dk
10/06-2009 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
kan man frysa dom stekta Ulla
Svar:
Hej , det är inget problem , enkel frys dom så är det enklare att töa upp
Mvh Tomas
recept.se
30/06-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej! Jag har en lite fråga angående receptet till de amerikanska pannkakorna. Måste man just ha minimjölk och oslatat smör i dem? vad händer om man inte har det? Hoppas värkligen att du skulle kunna svara mig för hade tänkt att baka dem snart :D tack på för hand // Louise
Svar:
Hej Tack för mailen.
Osaltat smör är pga smaken, du kan taga vanligt smör och smälta detta och bara andvända det "Klara" smöret , så ligger allt saltet på botten av grytan.Du kan andvända vanlig mjölk
Mvh Tomas
recept.se
12/12-2007 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
hur vet man att man har rätt finger värme
Svar:
Hej , det känns behagligt ljummet på handen/fingern
Mvh Tomas
recept.se
29/11-2007 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
hvor mange pandekager er der beregnet pr. person?
Svar:
Hvis du laver dem efter opskriften er der kun 1 stor pr.person, men du kan også lave dem på en lille pande, så bliver der flere.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
21/05-2007 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej, Jeg har en kollega der har sukkersyge og jeg synes det er synd han altid bliver "snydt" når vi skal have kage. Har du ikke en opskrift på en kage uden sukker ? Måske en chokoladekage eller banankage ? Tak .... Sanne
Svar:
Du kan måske bage små pandekager - se opskriften på amerikanske - men spar på fedstof når de skal bages.
Som tilbehør kan du servere marmelade eller frugtmos uden sukker.
Hvis du vil vide mere om diabetes, så se her:
www.diabetes.dk
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
23/04-2007 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Sådan nogle brunch pandekager, skal de laves på samme måde som alm. pandekager. jeg har hørt noget om at de skal være tykkere, men skal de også være lidt mindre? På forhånd tak. Mvh. Pernille
Svar:
Normalt er brunchpandekager, som du selv skriver, tykkere. Og ja de er også mindre.
mvh.
Esben
Opskrifter.dk
22/01-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Laks i dildsovs
* Bouillontern og vand bringes i kog, i en gryde* 2 spsk. maizena udrøres i fløden og tils...
Guacamole
GuacamoleFlæk avocadoerne på langs og fjern stenene. Skrab "kødet" ud med en ske og gnid d...
Auberginekaviar
Bag auberginerne, der først er prikket med en gaffel, ved jævn varme indtil de er helt mør...