Video: Stegt laks
Stegt laksKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
800 gram Laksefilet
-
5 spsk Olivenolie
-
0 Havsalt
-
0 Peber
-
1 stk Citron
Forvarm ovnen, så den bliver meget varm - bedst med over- og undervarme på 250°C (eller varmluft på 220°C).
Skær laksefileten i fine, godt 1 cm tynde skiver.
Pensl en bageplade med 2 spsk olivenolie, fordel lakseskiverne på den - læg dem ved siden af hinanden, ikke over hinanden.
Krydr med salt, peber, citronsaft og dryp rigeligt med olie over.
Sæt bagepladen i den meget varme ovn på midterste rille og steg laksene i 2-3 minutter.
Nu er de klar til servering!
Franskbrød eller kartofler og salat, samt en tør, let hvidvin
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Muffins med chokoladestykker
Muffins med chokoladestykkerTænd ovnen på 200 grader. Kom smørret i en skål og pisk d...
Ungarsk gullasch-suppe
Sådan laver du ungarsk gullasch-suppeKød i tern og løg svitses og krydres med paprika samt...
Sprøde butterdejssnitter med røget laks
Forvarm ovnen til 225°C.Skræl rødløget og skær det i både. Skær butterdejen i passende sty...