Video: Stegt laks
Stegt laksKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
5
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
800 gram Laksefilet
-
5 spsk Olivenolie
-
0 Havsalt
-
0 Peber
-
1 stk Citron
Forvarm ovnen, så den bliver meget varm - bedst med over- og undervarme på 250°C (eller varmluft på 220°C). Skær laksefileten i fine, godt 1 cm tynde skiver. Pensl en bageplade med 2 spsk olivenolie, fordel lakseskiverne på den - læg dem ved siden af hinanden, ikke over hinanden. Krydr med salt, peber, citronsaft og dryp rigeligt med olie over. Sæt bagepladen i den meget varme ovn på midterste rille og steg laksene i 2-3 minutter. Nu er de klar til servering!
Franskbrød eller kartofler og salat, samt en tør, let hvidvin
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kylling i fløde og tomat
Skær kyllingen i tern og svits det med baconen. Når kylling og bacon er gennemstegt tilsæt...
Cæsarsalatdressing
Cæsarsalatdressing Du skal starte med at rive parmesanen fint. Kom herefte...
Jordbær frullato
Blend ingredienserne. Dekorér med snittede mandler og frisk mynte, og server straks.