Video: Frossen cheesecake med sommerbær
Frossen cheesecake med sommerbærKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
200 gram Fuldkornskiks
-
1.5 deciliter Smør
-
200 gram Hvid chokolade
-
2 stk Æggeblomme
-
400 gram Flødeost 60+
-
0.5 deciliter Piskefløde 38%
-
2 stk Æggehvide
Pynt
-
150 gram Friske jordbær
-
150 gram Brombær
-
150 gram Friske hindbær
Frossen cheesecake
Tænd ovnen på 200°C.
Knus kiksene og rør dem med det smeltede smør.
Tryk massen ud i bunden af en tærteform.
Sørg for at der også er kiksemasse op ad kanterne.
Brug en metaltærteform med løs bund, eller evt. en springform.
Bag bunden midt i ovnen i ca. 10 min.
Lad den køle af.
Smelt chokoladen over vandbad.
Lad den køle af og pisk æggeblommerne i.
Bland flødeosten i (eksempelvis Philadelphia) og rør til massen er helt glat.
Pisk fløde og æggehvider stive hver for sig.
Vend først flødeskum og dernæst de piskede æggehvider i chokolademassen.
Fordel den over kiksebunden og stil formen i fryseren et par timer, og helst natten over.
Tag den ud og garner den med friske bær.
Lad den stå ved stuetemperatur i ca. 10 minutter inden den serveres.
Godt gået, nu er den klar til at blive serveret.
Spørgsmål:
jag försökte läsa, "läs mer"...men jag förstod inte , därför att det stog på danska. När det står t.ex. 400 g gräddostar 60+. Menar de då t.ex. 400 g philadelphiaost?
Svar:
ja , du har rätt.
mvh
Tomas
recept.se
30/05-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Vaniljekranse 1866
Sådan laver du vaniljekranseMandler smuttes og hakkes fint. Ælt herefter mel, æg, smø...
Osteomelet
Pisk æggene sammen med vand og salt. Rør parmesanosten og det finthakkede purløg i.Smelt s...
One pot pasta vegetar
One pot pasta vegetarKonceptet med en one pot pasta er at alle ingredienser kommes i på en...