Video: Braiserede svinekæber
Braiserede svinekæberKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
2 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1000 gram Kæber svin
-
1 spsk Hvedemel
-
7 deciliter Rødvin
-
2 stk Laurbærblad
-
5 Grøn peberfrugt
-
1 stk Grofthakket løg
-
1 stk Gulerod
-
3 stk Hvidløgs fed
-
1 spsk Koncentreret tomatpure
Sådan laver du braiserede svinekæber
Brun svinekæberne i en tykbundet gryde, og tag dem op.
Skær guleroden i små tern og hak hvidløget fint, og steg det med løget i gryden.
Tilsæt mel og steg et par minutter.
Kom kødet tilbage i gryden med laurbærblade, peberkorn og timian.
Hæld til sidst rødvin på - dækker flasken ikke, kommes der vand på.
Kog op og lad det derefter småsimre i et par timer.
Tilbehør
Braiserede svinekæber går rigtig godt sammen med kartofler eller polenta og bagte tomater. Du kan også servere en god kartoffelmos eller grøntsagsmos til. Skulle du have du have lyst til noget frisk og let sammen med retten, kan du lave en enkel og smagfuld salat. F.eks. vores vintersalat eller tomatsalat med mozzarellaost og basilikum.
Spørgsmål:
Hvad kan man servere hertil i stedet for det nævnte, som jeg ikke ved hvad er?
Svar:
Hej, du kan servere en kartoffelmos , eller en mos med rodfrugter i stedet for
Men her om sommeren ville jeg vælge nye danske kartofler
Mvh Tomas
opskrifter.dk
02/08-2015 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pizza med svampe og bacon
Pizza med svampe og baconGæren udrøres i vandet. Salt, 1 spsk. olie og alt melet tilsættes...
Æggesalat
Sådan laver du æggesalatStart med at koge æg og kartofler, og lad dem køle lidt af. Dereft...
Gås med østershatte og bacon
Gås med østershatte og baconHak østershatte og bacon groft. Steg dem efterfølgende på en p...