Braiserede svinekæber

Braiserede svinekæber
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 16/12-2009

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Tilbehør

Braiserede svinekæber går rigtig godt sammen med kartofler eller polenta og bagte tomater. Du kan også servere en god kartoffelmos eller grøntsagsmos til. Skulle du have du have lyst til noget frisk og let sammen med retten, kan du lave en enkel og smagfuld salat. F.eks. vores vintersalat eller tomatsalat med mozzarellaost og basilikum.

Kokkens svar
Tilbehør

Spørgsmål:

Hvad kan man servere hertil i stedet for det nævnte, som jeg ikke ved hvad er?



Svar:
Hej, du kan servere en kartoffelmos , eller en mos med rodfrugter i stedet for
Men her om sommeren ville jeg vælge nye danske kartofler
Mvh Tomas
opskrifter.dk

02/08-2015 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Mulligatawny

Fedtfattig mad
Fjerkræ

Kyllingebrystet koges i vandet i ca. ½ time. Tages op, evt. ben fjernes, skæres i mindre...

  1
Sværhedsgrad: 2,0 / 5
Opskrift

Jordbærkoldskål uden æg

Vegetar
Fedtfattig mad

A-38 og kærnemælken hældes i en skål. Rør sukker, vanillesukker og fløde i, efter smag...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Sildeskyer

Proteinrig mad
Fiskeretter

Kog æggeblommerne, til de er hårdkogte. Smør brødskiverne. Hak sildefileterne i små ter...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag