Køkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
11
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
5 stk Æg
-
150 gram Usaltet smør
-
1 spsk Sukker
-
Køkkensalt
-
Peber
-
4 deciliter Sødmælk
-
125 gram Hvedemel
-
1 bdt Dild
-
4 stk Timiankviste
-
4 stk Basilikum
-
200 gram Røget laks
Krydderurterne skylles og hakkes fint, æggene piskes sammen med salt, sukker og mælk.
Melet sigtes i lidt efter lidt.
Dernæst tilsættes den smeltede smør og krydderurterne.
Bages til gyldne brune pandekager.
Dressing:
Creme fraiche
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Krydret kødgryde
Skær pølsen i skiver. Steg pølseskiverne på en pande. Brun oksekødet i en gryde. Tilsæt...
Blackjack
Kombiner alle ingredienser i en shaker halvt fyldt med isterninger. Si over i et whiskey g...
Cassoulet med bønner og confit de canard
1. Læg de hvide bønner i blød i rigeligt koldt vand natten over. Næste dag: Hæld vandet fr...