Video: Hindbær-is
Hindbær-isKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
300 gram Friske hindbær
-
1.1 deciliter Ylette naturel
-
50 gram Pasteuriseret æggehvide
-
30 gram Sukker
Hindbær-is
Blend hindbærrene og bland de blendede bær med yletten.
Pisk æggehviderne stive og bland dem forsigtigt med hindbærblandingen.
Smag til med sødemiddel el. sukker.
Fordel isblandingen i en form eller 4 portionsforme og stil dem i fryseren i mindst 2 timer.
Tag isen ud af fryseren 30 - 45 min. før servering.
Pynt med hindbær og citronmelisse.
Hindbærisen rækker til 4 personer.
Hindbær-is
Andre af vores spændende opskrifter med hindbær kunne fx være hindbærtærte eller mandel- og hvid chokolademousse med hindbærsauce.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grøn salat med gedeost, æble og honning
Sådan laver du grøn salat med gedeost, æble og honningSkyl salaten, og skær den i mundrett...
Æggekage med tun
Pisk Æg, mælk, vand og basilikum let sammen. Skær løget i terning og tomaterne i kvarte....
Hvidløgschampignoner
Varm smørret i en stor gryde. Kom champignonerne i og svits dem let med låg på i 5 minutte...