Video: Hindbær-is
Hindbær-isKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
300 gram Friske hindbær
-
1.1 deciliter Ylette naturel
-
50 gram Pasteuriseret æggehvide
-
30 gram Sukker
Hindbær-is
Blend hindbærrene og bland de blendede bær med yletten.
Pisk æggehviderne stive og bland dem forsigtigt med hindbærblandingen.
Smag til med sødemiddel el. sukker.
Fordel isblandingen i en form eller 4 portionsforme og stil dem i fryseren i mindst 2 timer.
Tag isen ud af fryseren 30 - 45 min. før servering.
Pynt med hindbær og citronmelisse.
Hindbærisen rækker til 4 personer.
Hindbær-is
Andre af vores spændende opskrifter med hindbær kunne fx være hindbærtærte eller mandel- og hvid chokolademousse med hindbærsauce.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Brownies med nødder
Chokolade smeltes over vandbad. Rør smør, sukker og vanillesukker sammen, til sukkeret er...
Bønner med hvidløg
1. Hvidløg brunes i kort tid i fedtstof. 2. Bønner kommes i og vendes rundt. 3. Persill...
Asiatiske tunkanapéer
Bland tun, mayonnaise, finthakkede nødder, knust ananas samt karry i en skål. Fordel blan...