Video: Hindbæris med mandelkage
Hindbæris med mandelkageKøkken:
Ingredienser:
Dansk
14
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
8 deciliter Pasteuriseret æggeblomme
-
125 gram Sukker
-
0.5 deciliter Piskefløde 38%
-
100 gram Pistacienød
-
150 gram Friske hindbær
-
40 gram Hvedebrød
-
75 gram Smuttede mandler
-
100 gram Rørsukker
-
30 gram Hvedemel
-
1 tsk Bagepulver
-
2 stk Æg
-
0.5 stk Citron
-
75 gram Smør
-
200 gram Friske hindbær
Hindbæris med mandelkage
Is:
Pisk æggeblommer og sukker hvidt.
Pisk fløden stiv, hak pistacienødderne groft (gem lidt til pynt).
Vend forsigtigt æggemassen og fløden sammen.
Vend derefter hindbær og nødder i.
Hæld ismassen i en passende form og stil den på frys.
Minimum 4 timer.
Kage:
Smør en passende form og drys med mel.
Kør brød og mandler i en blender, til det bliver til mel.
Tilsæt sukker, mel og bagepulver og kør en ekstra gang.
Pisk æggene let sammen med fintrevet citronskal og tilsæt smeltet smør.
Rør mandelblandingen i dejen og fordel den i formen.
Bag kagen ved 175 gr. i 30 minutter.
Tag kagen ud og lad den køle af.
Anretning:
Skær is og kage ud i passende størrelser og anret med masser af friske hindbær.
Drys til sidst med lidt hakkede pistacienødder.
Hindbæris med mandelkage
Hindbæris med mandelkage er blot én ud af vores mange gode opskrifter på desserter med hindbær.
Se også nogle af vores andre opskrifter på hindbærdesserter, fx hindbærroulade eller valnødderoulade med hindbærfyld.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Osso buco med safranris og cremulata
Skær 3-4 snit i kanten af hver kødskive - så de ikke danner skål under bruningen. Lad smør...
Havtaske med citron og korianderfrø
Sådan laver du havtaske med citron og korianderfrøStart med at blende korianderfrø, citron...
Lynstegt kylling med basilikum
Skær kyllingekødet i små, mundrette stykker. Opvarm havldelen af olien i en wok og lynsteg...