Video: Snasket brunsviger
Snasket brunsvigerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
2 timer 0 minutter
Antal personer:
-
25 gram Gær
-
2 deciliter Lunken mælk
-
200 gram Usaltet smør
-
1 spsk Sukker
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
2 tsk Kardemomme
-
7 deciliter Hvedemel
-
1 deciliter Remonce
Opløs gæren i lunken mælk og bland alle ingredienser til dejen godt.
Reguler mel mængden efter konsistensen.
Lad dejen hæve i 45 min.
Tilbered imens en brun remonce.
Rul dejen ud til en flad kage og lad den efterhæve i yderligere 45 minutter.
Fordel remoncen over og stik fordybninger i kagen hist og her.
Bages ved 200 grader i 20-30 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Jordbærtrifli
Sådan laver du jordbærtrifliJordbærrene renses og skæres i skiver. Sukker drysses...
Cremet aspargessuppe
AspargessuppeSkyl asparges og knæk dem, hvor de naturligt knækker - du skal ikke bruge bun...
Indisk rejecurry
Pil rejerne. Put kokosmelet på en tør pande og rist det ved medium varme, mens du rører i...