Video: Valnødderoulade med hindbærfyld
Valnødderoulade med hindbærfyldKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
5 stk Æg
-
100 gram Sukker
-
60 gram Hvedemel
-
60 gram Blendede valnødder
-
1 tsk Bagepulver
-
1 deciliter Vanilleessens
-
2.1 deciliter Piskefløde 38%
-
400 gram Friske hindbær
-
50 gram Sukker
-
1 stk Vanillekorn fra en vanillestang
Valnødderoulade med hindbærfyld
Pisk æggene med sukker i 10 min. til en meget luftig dej.
Sigt mel over og fold i sammen med blendede valnødder, vaniljeekstrakt og bagepulver.
Fold hakkede valnødder i dejen.
Kom det ud i en 22 x 31 cm foldet bagepapirform.
Bag ved 180° i 10-12 min.
Vend ud på sukkerdrysset bagepapir og rul straks bunden om bagepapiret, som om bagepapiret var fyldet.
Pisk fløden til skum og smag til med sukker og vaniljekorn.
Vend hindbærrene i skummet.
Smør fyldet ud på bunden og rul forsigtigt sammen.
Pynt med flødeskum og friske bær.
Valnødderoulade med hindbærfyld
Er du glad for hindbær, så prøv evt. også vores opskrifter på hindbærtærte eller hindbærmacarons.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nemme græske frikadeller
Hak peberfrugten fint og smudr fetaen en en skål. Alle ingredienserne blandes sammen i den...
Indisk fisk
Sauce: Svits karry, løg, hvidløg, ingefær og laurbærblade i gyldent smør i en gryde i ca....
Tun med salat nicoise
Hvis fisken ikke allerede er udskåret, skær da i 100 grams bøffer.Marinér fisk med oliveno...