Video: Lynstegt tofu med svampe, sukkerærter og forårsløg
Lynstegt tofu med svampe, sukkerærter og forårsløgKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
15
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
3 spsk Sojasauce
-
1 spsk Sherryvineddike
-
1 spsk Honning
-
1 tsk Sesamolie
-
0.25 tsk Cayennepeber
-
350 gram Tofu
-
0.5 deciliter Vand
-
1 tsk Majsmel
-
2 spsk Olie
-
175 gram Shiitake svamp
-
250 gram Sukkerært
-
4 stk Hvidløg
-
1 spsk Ingefær
-
4 stk Forårsløg
-
3 kvist Frisk dild
Lynstegt tofu med svampe, sukkerærter og forårsløg
Bland ingredienserne til marinaden i en skål.
Skær tofuen i tern og tilsæt ternene til marinaden.
Lad tofuen marinere i ca. 30 min.
Dræn tofuen og gem marinaden.
Rør vand og majsmel i marinaden.
Opvarm halvdelen af olien på en pande.
Tilsæt tofuen og svits den, til ternene er gyldne, ca. 2 min.
Overfør tofuen til en tallerken med en hulske.
Opvarm den resterende olie i samme pande.
Tilsæt hakkede svampe og steg i 3 min.
Tilsæt sukkerærter og steg dem med i 2 min.
Tilsæt presset hvidløg og reven ingefær og steg yderligere 30 sek.
Overfør tofuen til panden og hæld marinaden over.
Lad det stege, til marinaden er tyknet lidt.
Smag til med salt og peber.
Overfør lynstegt tofu med svampe, sukkerærter og forårsløg til en skål, og pynt med hakket forårsløg samt dildkviste eller hakket persille.
Bon appetit!
Server et godt brød, nudler eller ris, til denne ret.
Prøv også denne lækre wokret med kylling og cashewnødder.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pasta med ost, bacon og porre
Bacon, løg og porre steges sammen ved god varme. Pastaen koges i vand, tilsat en bouillont...
Boblende Citrus Mocktail
Sådan laver du din Boblende Citrus Mocktail Fyld et glas med isterninger.Tilsæt appelsinj...
Grahamsboller - skolebrød
Lun vandet og opløs gæren heri.Tilsæt salt, sukker og grahamsmelet. Ælt alt dette godt sam...