Video: Kalve-lårtunge
Kalve-lårtungeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
800 gram Kalvetunge
-
5 kvist Frisk timian
-
0 Laurbærblad
-
0 Peber
Sådan laver du Kalve-lårtunge
Kalvelårtungen kommes i kogende vand i en gryde.
Vandet skal lige netop dække kødet.
Koges op og urenheder skummes væk med en hulske.
Krydderierne tilsættes.
Varmen dæmpes og lad kødet simre til det er mørt - ca. 30 min.
Varmen slukkes og kødet hvile i 20 min. i kogelagen.
Lårtungen tages derefter op af kogelagen og skæres i 3-4 mm. tynde skiver på tværs af kødtrådene.
Serveres evt. til grøn pebersauce, råstegte kartofler og grøntsager.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Blackjack
Kombiner alle ingredienser i en shaker halvt fyldt med isterninger. Si over i et whiskey g...
Sprød appelsinkage
Forvarm ovnen til 175°C. Smør en kageform.Rør smør og sukker sammen til en creme. Tilsæt æ...
Løvstikkeolie
Skyl løvstikkebladene (10-15 stk) og hak skalotteløgene fint. Fyld løvstikke, løg og peber...