Video: Røget tun wonton
Røget tun wontonKøkken:
Ingredienser:
Kinesisk
9
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
16 stk Wontondej
-
0.5 stk Løg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
0.5 bdt Frisk koriander
-
100 gram Røget tun
-
1 spsk Honning
-
1 tsk Sojasauce
-
1 tsk Peber
-
200 gram Rucola
Bag wontondejen i separate stykker i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 3-5 minutter eller til de er sprøde.
Hak løg, hvidløg og koriander fint.
Skær den røgede tun ud i 1x1 cm terninger.
Svits løg, koriander (gem lidt koriander til pynt), hvidløg og tun sammen på en mellemvarm pande i ca. 5 minutter.
Tilsæt honning og sojasauce og lad det simre 2-3 minutter mere.
Anrettes på tallerkener med en bund af rucola.
Byg det op som en lasagne med tunmassen mellem de sprøde wontonskaller i 4 lag.
Pynt til sidst med den resterende koriander.
Serveres straks og med en lille skål sojasauce ved siden af.
Spørgsmål:
hvor kan man købe det henne og kan man evt lave det selv
Svar:
Hej , du kan købe det i special butik , helst asiatisk
mvh Tomas
opskrifter.dk
19/05-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Berberiandebryst med peberfrugtsauce
Rids skindet på andebrystet og drys med peber. Varm smørret i en pande til det er gyldent,...
Koldskål med hindbær
Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn fra vaniliestang grundigt sammen. Blend eller m...
Autopsy
Hæld ingredienserne i shotglasset i lag. Rækkefølgen er: Melon, Whiskey, Tomatjuice.