Video: Ovnbagt æggekage
Ovnbagt æggekageKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk Peberfrugt
-
2 deciliter Skummetmælk
-
2 spsk Hvedemel
-
6 stk Æg
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
-
4 stk Kogte kartofler
-
150 gram Cocktailtomat
-
1.2 Forårsløg
Ovnbagt æggekage
Flæk peberfrugten og fjern frøstol og kerner.
Skær peberfrugt ud i strimler og de kogte kartofler ud i tern.
Skyl tomater under vandhanen og skær dem i halve stykker.
Pisk skummetmælk og mel sammen.
Pisk æggene i og krydr med salt og peber.
Kom kartofler, peberfrugt og tomater i æggemassen.
Smør et ildfast fad og hæld æggemassen i fadet.
Bag æggekagen i ovnen ved ca. 180 grader i 30 minutter.
Hak forårsløg ud i små stykker.
Servér din ovnbagte æggekage med det samme eller dagen efter, når den er kold.
Drys med forårsløg som topping - velbekomme.
Det gode ved en æggekage med mel er, at melen får æggekagen til at binde bedre sammen, og du kan således prøve at eksperimentere lidt med mængden af mel, så den får den konsistens, som du selv foretrækker det.
Flere opskrifter fra det danske køkken
Hvis du mangler lidt inspiration til aftensmaden i hverdagen, så får du her et par idéer. Hvad siger du fx til græskarsuppe med ingefær, gammeldags frikadeller eller forloren hare med sauce? Alle tre retter er meget velsmagende, og de er heller ikke svære at gå til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalkun med varm pastasalat
Steg kalkunen i olie - 3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.Rist pinjekernerne...
Hakket oksekød i fad med kartoffellåg
Hakket oksekød i fad med kartoffellågStart med at skrælle kartoflerne, og skær dem efterfø...
Æble- og valnøddekage
Æble- og valnøddekageForvarm ovnen til 175 grader. Smør en kageform.Pisk blødgjort smør og...