Køkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
22
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
4 stk Helleflynder
-
1 spsk Olivenolie
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
5 stk Hvidløgs fed
-
3 deciliter Hønsebouillon
-
1 deciliter Creme fraiche 18%
-
1/2 bdt Frisk persille
-
1/2 tsk Salt
-
1/2 tsk Peber
-
600 gram Løg
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 spsk Koncentreret tomatpure
-
1 stk Timiankviste
-
2 spsk Olivenolie
-
1/2 tsk Køkkensalt
-
1/2 tsk Peber
-
1 kg Kartofler
-
1/2 deciliter Olivenolie
-
1 spsk Grillkrydderi
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
Helleflynder
Rids skindet på begge sider, pensl med olie og krydr med salt og peber. Steg mør på en grillpande 8-10 minutter på hver side.
Persilleskum
Kog kyllingebouillon og presset hvidløg ind til det halve.
Tilsæt creme fraiche og kog ind til det halve.
Pluk persille og tilsæt bouillonen, lad den koge med i 2 minutter, smag til med salt og peber. Blend det herefter i 5 minutter ved højeste hastighed, og sigt det gennem en fin si.
Urtecocktail
Skær peberfrugt og løg i skiver. Svits løgene i lidt olie til de er bløde, tilsæt derefter peberfrugt og steg i 10 minutter indtil grønsagerne er bløde.
Tilsæt hvidløg og timian sammen med tomatpure, småsimrer med lidt olie indtil blandingen er løs.
Ovnbagte kartofler
Skræl kartoflerne og skær dem i kvarte, vend dem med olivenolie, krydderurter, salt og peber.
Bag i ovnen ved 220 grader C i ca. 45 minutter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Cremet dilddressing
Rør mayonnaise og creme fraice sammen i en skål. Rør hakket dild, parmesan, citronsaft, re...
Kalvelårtunge grillet med rosmarin og citron
Den afpudsede kalvelårtunge brunes på alle sider på en varm, penslet grillrist - ialt ca....
Tarteletter med høns i asparges
Kom kyllingbrysterne i en gryde med vand og bouillonterning. Lad det koge i 15 minutter....