Video: Kartoffelkager med forårsløg og sesamfrø
Kartoffelkager med forårsløg og sesamfrøKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
1.5 kg Bagekartoffel
-
2 stk Forårsløg
-
0.5 bdt Frisk koriander
-
2 stk Hvidløgs fed
-
2 tsk Ingefær
-
1 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Peber
-
1 stk Æg
-
2 spsk Sesamolie
-
3 spsk Sesamfrø
-
1 spsk Rapsolie
Skrub kartoflerne (skræl dem ikke).
Kog dem hele i letsaltet vand i ca. 40 min. eller til de er møre.
Hæld vandet fra, afkøl kartoflerne og pil dem så.
Skær dem i store stykker, som lægges i en skål.
Tilsæt hakket forårsløg, koriander, presset hvidløg, reven ingefær, salt og peber.
Mos kartoflerne sammen med de øvrige ingredienser, til det hele er blandet godt.
Rør ægget i mosen.
Form kartoffelmosen til små kager på ca. 2 cm tykkelse.
Læg kagerne på et fad.
Dryp sesamolie over begge sider af hver kartoffelkage.
Strø sesamfrø over kagerne.
Opvarm rapsolien på en stor pande.
Steg nu kartoffelkagerne til de er gyldenbrune, ca. 3 min. på hver side.
Fordel kagerne på tallerkener, pynt dem evt. med koriander og servér.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Squash fyldt med vilde ris
Kog de vilde ris efter anvisninger på emballagen.Skær squashene midtover på langs. Fjern n...
Ragout med lever
Skær leveren i tern. Læg den i koldt vand mens du ordner resten, skyl leveren og tør den l...
Spaghetti med grøntsags- og kødsauce
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken. Imens: Svits finthakket løg i en smule olie...