Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 1247 calories 91.14 carb 12.76775 fat 34.13325 fiber 56.22675 protein 1.81325 fat 5.37 sugar

Video: Braiseret svinefilet

Braiseret svinefilet

Braiseret svinefilet

Braiseret svinefilet
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Hovedret

15


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

40 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Bräserad karre

Spørgsmål:

Hej! I receptet står det fäskfilé, som ingrediens, men sedan talar du om Karré. Vad är de som gäller?



Svar:
Hej, det är nog språket som spelar ett spratt , det skall vara fläskfile'
Mvh Tomas
recept.se

08/12-2010 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Krydret mexicansk salsa

Vegetar
Stærk mad
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Steg chilierne i en stegpande over middelhøj varme. Pas på de ikke brænder på. Fjern heref...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1465
Opskrift

Grøn Gazpacho

Fjerkræ

Skræl melonen og fjern kernerne. Skær frugtkødet i stykker. Skyl agurker, peberfrugter, æ...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 960
Opskrift

Brændenældesuppe

Brændenældesuppe Brændenældebladene skylles og snittes fint. Skalotteløg og hvidløg hakkes...

  4
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 273

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag