Vinter Efterår Hovedretter Aftensmad
Nutrition facts: 349 calories 91.14 carb 12.76775 fat 34.13325 fiber 56.22675 protein 1.81325 fat 5.37 sugar

Video: Braiseret svinefilet

Braiseret svinefilet

Braiseret svinefilet

Braiseret svinefilet
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Fransk

15


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

40 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks


Kokkens svar
Bräserad karre

Spørgsmål:

Hej! I receptet står det fäskfilé, som ingrediens, men sedan talar du om Karré. Vad är de som gäller?



Svar:
Hej, det är nog språket som spelar ett spratt , det skall vara fläskfile'
Mvh Tomas
recept.se

08/12-2010 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Bagte helleflyndere

Fiskeretter

Forvarm ovnen til 175°C.Smelt smørret og hæld det i et ovnfast fad.Arrangér helleflynderfi...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2255
Opskrift

Bagte kartofler i ovn

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Tænd for ovnen på 200 grader.Skrub kartoflerne grundigt under vandhanen. tør kartoflerne m...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2290
Opskrift

Kurv af citron med persille

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Vælg citroner med glat skræl uden ujævnheder. Læg citronen på den ene side og skær halvvej...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1520

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag