Video: Braiseret svinefilet
Braiseret svinefiletKøkken:
Ingredienser:
Fransk
15
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
800 gram Svinefilet
-
2 stk Løg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
200 gram Gulerod
-
8 stk Æbler
-
1 stk Grøntsagsbouillon
-
3 deciliter Vand
-
1 kvist Frisk salvie
-
1 deciliter Hvidvinseddike
-
4 stk Laurbærblad
-
15 stk Enebær
-
3 stk Hel nellike
-
1 tsk Havsalt
-
1 Hvid peber
-
500 gram Kartofler
Brun svinefileten på alle sider.
Pil og hak løg og hvidløg.
Skræl gulerødderne.
I et ovnfast fad lægges kød, løg, hvidløg, æble i både, gulerod, bouillon, salvie, eddike, laurbærblade, enebær, nelliker samt salt og peber.
Fadet sættes i ovnen i 40 min. ved 180°C.
Skræl kartoflerne og kog dem.
Anret svinefileten i skiver på grøntsager, kartofler og sauce.
Pynt med salvie.
Spørgsmål:
Hej! I receptet står det fäskfilé, som ingrediens, men sedan talar du om Karré. Vad är de som gäller?
Svar:
Hej, det är nog språket som spelar ett spratt , det skall vara fläskfile'
Mvh Tomas
recept.se
08/12-2010 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bagte helleflyndere
Forvarm ovnen til 175°C.Smelt smørret og hæld det i et ovnfast fad.Arrangér helleflynderfi...
Bagte kartofler i ovn
Tænd for ovnen på 200 grader.Skrub kartoflerne grundigt under vandhanen. tør kartoflerne m...
Kurv af citron med persille
Vælg citroner med glat skræl uden ujævnheder. Læg citronen på den ene side og skær halvvej...