Video: Bacon med røræg
Bacon med rørægKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
8 stk Æg
-
2 deciliter Fløde 13%
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 spsk Peber
-
20 gram Smør
-
3 spsk Frisk purløg
-
12 stk Bacon
Bacon med røræg
Pisk hele æg og fløde let sammen tilsæt derefter salt og peber.
Smelt smørret i en store pande under middel varme og kom æggemassen i gryden.
Lad den langsomt stivne under omrøring.
Imens steges baconen gylden og sprød på en anden pande eller i mikroovn med bagepapir i ca. 5-7 minutter, eller til baconskiverne er sprøde.
Anret på et fad med æggemassen nederst og baconskiverne øverst og drys dernæst meget fint snittet purløg på toppen.
Der kan også bruges karse, hvis man ikke man er til purløg.
Dit/jeres røræg er klar - velbekomme!
Tip
Hvis ikke denne portion bacon med røræg mætter tilstrækkeligt, er det meget oplagt at have en skive rugbrød eller en bolle med lidt smør på ved siden af. Man kan også gå hele vejen og putte sit røræg med bacon oven på rugbrødskiven eller bollen.
Andre opskrifter
Apropos skiver af rugbrød og boller. På Opskrifter.dk har vi de lækreste opskrifter på rugbrød og nemme boller, som I med fordel kan bage dagen før, der skal røræg med bacon på middagsbordet.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hurtige syltede agurker
Hurtige syltede agurkerFørst skæres agurken i så tynde skiver som muligt. Læg derefter ski...
Stegte kammuslinger
Stegte kammuslingerSom forret er det passende med blot to (ikke for små) kammuslinger pr....
Citrontærte
Sådan laver du citrontærteDej: Blødgør smørret, bland det med mel til det har en smuldred...