Video: Banankage med chokolade
Banankage med chokoladeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
4 stk Æg
-
450 gram Sukker
-
225 gram Smør
-
350 gram Hvedemel
-
2 tsk Bagepulver
-
2 tsk Kanel
-
4 stk Modne bananer
-
125 gram Mørk chokolade
Sådan laver du en banankage med chokolade - hurtigt og nemt
Start med at tænde ovnen på 160 grader.
Pisk æg og sukker sammen med en håndmikser til det bliver hvidt.
Tilsæt den bløde smør under omrøring.
Bland mel, bagepulver og kanel i en skål.
Rør blandingen i dejen.
Mos bananerne og rør dem forsigtigt i dejen.
Hak den mørke chokolade og rør den i dejen.
Fordel dejen i en stor bageform eller bradepande, der enten er smurt eller lagt bagepapir i.
Bag kagen i ca. 45 minutter midt i ovnen.
Tag kagen ud af ovnen og lade den køle af et øjeblik.
Din kage er nu færdig og klar til servering - velbekomme!
Banankage i mange variationer
Du kan give din kage et ekstra pift ved komme mørk pålægschokolade over på kagen, mens den stadig er lidt lun. Chokoladen smeltes, og du får en kage med et lækkert overtræk.
Kagen er en klassiker i det danske køkken, og den findes i mange forskellige variationer. Vi kan anbefale vores opskrift på klassisk banankage eller nem banankage.
Du kan servere dit bagværk til børnefødselsdagen, eftermiddagskaffen eller som dessert. Hvis du er vild med banan, kan vi anbefale denne lækre og lune dessert med banan varm bananasplit.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Lammekølle med rosmarin
Bland honning, sennep, hakket rosmarin, peber, revet citronskal og presset hvidløg i en sk...
Carpaccio
CarpaccioAnret de papirstynde okseskiver på en tallerken. Dette kan både anrettes som en f...
Auberginer med okseruller
DressingRør tykmælken med salt og peber. Stil den tildækket til afkøling i køleskabet i mi...