Video: Varm bananasplit
Varm bananasplitKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
4 stk Banan
-
200 ml Vanilleis
-
4 spsk Portvin
-
50 gram Mørk chokolade
Sådan laver du varm bananasplit
Bananerne grilles i ovnen eller på en opvarmet grill i 20-25 minutter med skræl på.
Når de er sorte og bløde, er de færdigbagte.
Herefter tager du bananerne ud af ovnen og skærer dem over på langs ned gennem skrællen.
De åbnes lidt, så man kan fylde sprækken med portvin og vaniljeis.
Potionsanret bananerne på tallerkener eller i en skål.
Herefter smelter du lidt mørk chokolade og pynter den varme bananasplit med det.
Din hjemmelavede og evt. grillede varm bananasplit er nu klar til servering - velbekomme!
Lækker topping til varm banansplit
Hvis du serverer varm banansplit for børn, undlader du bare portvinen. Både børn og voksne vil til gengæld synes det er lækkert og festligt at toppe den varme banansplit med fx hakkede hasselnødder, hakkede mandler eller farverigt tivoli krymmel. Du kan også med fordel bruge chokoladesovs i stedet for at smelte chokoladen selv.
Andre smagfulde desserter med baner
Hvis du er glad for bananers søde smag, kan vi varmt anbefale dig fx at prøve vores opskrift på banankage, svampede bananmuffins eller bananpandekager.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ragout med lever
Skær leveren i tern. Læg den i koldt vand mens du ordner resten, skyl leveren og tør den l...
Sirupkage
Fremgangsmåde: Smelt margarinen og afkøl denne pisk sammen sukker, æg og sirup. Tilsæt d...
Torsk med rødbedevinaigrette
Torsk med rødbedevinaigretteKog et par rødbeder i 2 dl. vand og gem saften. Kom rødbedesaf...