Video: Nem banankage
Nem banankageKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
55 minutter
Antal personer:
-
6 stk Æg
-
350 gram Sukker
-
4 tsk Vanillesukker
-
250 gram Hvedemel
-
2 tsk Bagepulver
-
200 gram Smør
-
4 stk Banan
Fremgangsmåde for at lave en nem banankage:
Mos rigtig modne bananer i en lille skål.
Æg, sukker og vanillesukker røres så sammen, rør derefter hvedemel, bagepulver, smeltet smør og de mosede bananer i.
Du skal ikke være for kraftig med dejen da du kan risikere at den nemme banankage kan falde sammen i ovnen.
Hæld dejen i en 23x33 cm. bradepande og banankagen skal bages i ca. 55 minutter ved 175 grader.
Lad den nemme banankage køle ned på en rist.
Din nemme banankage er nu klar - velbekomme!
Tips til tilberedning:
For at gøre en nem banankage endnu bedre sørg for at bananerne er så brune som muligt - du kan enda fryse dem ned for at tilføre en ekstra sødme i din banankage!
Du kan også erstatte lidt sukker med brun farin, så giver en nøddeagtig smag til en nem banankage.
Et annet tips er at ha chokoladebider, tørret frugt eller nødder i banankagen.
For at undgå at en nem banankage falder sammen:
Det er viktigt at du behandler dejen forsigtigt, så bagepulveret ikke mister sin effekt.
Prøv også at undgå at åbne ovnlågen mens din nemme banankage bages.
Bagetiden kan variere, så alt mellem 50 minutter til 1 time kan være rigtig for din nemme banankage - sørg for at banankagen er bagt nok, ellers kan den falde sammen efter den er taget ud af ovnen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Farsbrød i ovnen
Forvarm ovnen til 175°C. Smuldr brødet til krummer. Bland krummerne, oksekødet, æg, ketchu...
Jordbær-rabarber-is
Jordbær og rabarber renses og skæres i mindre stykker. Put frugterne i en gryde, og lad de...
Asiatisk kyllinge- og nuddelsuppe med ingefær og chili
Placer nudlerne i en stor skål. Hæld kogende vand over, så de er dækket. Lad dem stå, til...