Video: Græskarsuppe med ingefær
Græskarsuppe med ingefærKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
14
Tilberedningstid
5 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
350 gram Græskar
-
200 gram Gulerod
-
3 stk Løg
-
25 gram Hvidløg
-
15 gram Ingefær
-
1 stk Frisk chili
-
1 tsk Spidskommen
-
10 gram Køkkensalt
-
1 spsk Vindruekerneolie
-
1.2 deciliter Appelsinjuice
-
1 deciliter Vand
-
2 deciliter Halvtør hvidvin
-
0 Creme fraiche 18%
-
1.2 bdt Frisk persille
Græskarsuppe med ingefær
Skræl græskarret, fjern kernener og skær resten af græskarret i grove tern.
Løg og gulerødder skæres i grove tern.
Hvidløg, chili og ingefær hakkes fint.
Kom olie i en gryde og sauter alle de klargjorte grøntsager, indtil de næsten er møre. Kom herefter spidskommen og salt i gryden.
Tilsæt hvidvin og lad vinen koge ind til det halve. Tilsæt herefter vand og appelsinjuice og lad suppen småkoge under låg.
Hæld suppen op i en blender og blend, indtil konsistensen er fin. Hæld den derefter igennem en fin sigte og smag den til med salt og lidt juice. Server din græskarsuppe med ingefær i dybe tallerkener og pynt med persille.
Andre skønne retter med græskar
Hvis du er vild med græskar, så skal du helt sikkert prøve denne lækre græskartærte, som ligeledes kan imponere dine gæster med.
Derudover skal du heller ikke snydes for opskrifterne på græskarsmåkager og græskarkage - mums!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Cremet aspargessuppe
Smelt smørret i en stor gryde. Tilsæt hakket løg samt selleri og svits det i ca. 4 min. Ti...
Gryderet med grønne bønner, kartofler og squash
Sådan laver du gryderet med grønne bønner, kartofler og squashOpvarm olien ved middelhøj v...
Små forrettortillaer
Tænd ovnen på 220°C. Smør en række små ovnfaste skåle (ca. 10 cm i diameter, 2 pr. person)...