Video: Muffins
MuffinsKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
150 gram Smør
-
150 gram Sukker
-
2 stk Æg
-
150 gram Hvedemel
-
1 tsk Bagepulver
-
75 gram Mørk chokolade
Lette muffins
Rør sukker og smør sammen og pisk æg i lidt af gangen.
Sigt både mel og bagepulver i blandingen og rør rundt til det bliver mixet sammen.
Hak noget chokolade og vend rundt i dejen.
Tag din muffinform og smør med lidt kokosolie eller smør, hvis du ikke bruger papirforme.
Bag dine muffins ved 200-220 varmluft i ca 15 minutter nederst i ovnen på en rist.
Lad dem afkøle når de er færdigbagt og server dem i papirforme eller spis dem som de er.
Tip til lette og luftige muffins
Jo mindre du røre rundt i dejen, des bedre bliver den.
Muffinsdejen kan fordeles enten i papirforme (ikke smurte) eller i bageforme, der skal smøres let. Dette gør dine muffins mere bløde og lækre.
Vil du have mere smag i dine muffins er der flere forskellige varianter - prøv evt disse med æble og kanel eller hvis du vil have en sundere variant kan vi anbefale disse sunde muffins
Spørgsmål:
Hvordan kan det være at dejen bliver bedre jo mindre der bliver rørt i den?
Svar:
Hej, lige i dene opskrift så bliver den nok mindre "Luftig" og mere kompakt og om man syns om det ,så er det jo helt ok
Mvh Tomas
opskrifter.dk
12/04-2010 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rabarbermarmelade
Sådan laver du en dejlig rabarbermarmeladeVask og skyl rabarber stænglerne , skær dem i s...
Raita
RaitaSkræl agurken, og fjern derefter kernerne og skær agurken i små tern.Fjern kernerne f...
Knækbrød uden mel og gluten
Sprødt og glutenfri knækbrød Varm din ovn op på 200 grader varmluft og kog vand i en...