Video: Biksemad speciel
Biksemad specielKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
10
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
250 gram Oksetyndsteg med mørbrad
-
250 gram Nakkekam med svær
-
400 gram Nye kartofler
-
150 gram Gulerod
-
150 gram Løg
-
150 ml Piskefløde 38%
-
2 spsk Tomatpure
-
2 tsk Engelsk sauce
-
2 spsk Tabasco
-
20 gram Margarine
Kødet skæres i tern og steges i fedtet fra tyndstegen og på en anden pande ristes let kartofler, gulerødder og snittede løg, hvis ikke der er fedt nok, da må anvendes lidt margarine. Piskefløde, tomatpurè, engelsk sauce og tabasco rystes eller piskes sammen, hældes over blandingen af kød, kartofler, gulerødder og løg og henstår nu og simrer ved svag varme. Serveres med groft rugbrød til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Asparges med hakket æg
Asparges med hakket ægHak de kogte æg fint og ibland kapers, olie eddike salt peber og fin...
Melanzana fritte
Skær auberginen i tynde skriver - 2-3 mm - drys lidt salt på og lad dem trække i ca. 30 mi...
Grillede rejer med hvidløgsolie
Hæld 1/8 af vandet i en gryde sammen med saltet. Opvarm det over høj varme til saltet oplø...