Video: Kylling med kokosmælk og karry
Kylling med kokosmælk og karryKøkken:
Ingredienser:
Thailandsk
12
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
50 minutter
Antal personer:
-
1 stk hel kylling
-
7 deciliter Kokosmælk
-
4 tsk Karry
-
0.5 tsk Peber
-
2 tsk Korianderpulver
-
2 stk Citrongræsstilk
-
3 stk Frisk chili
-
1.5 tsk Køkkensalt
-
3 stk Frisk citronmelisse
-
1 spsk Fish sauce
-
3 spsk Frisk koriander
-
0 Citronsaft
Skær kyllingen i serveringsstykker.
Put den i en gryde med den tynde del af kokosmælken, karry, peber, stødt koriander, citrongræs, chilier (hele), salt og citronmelisse.
Opvarm langsomt til kogepunktet og lad det simre uden låg, til kyllingestykkerne er færdige.
Rør af og til.
Tilsæt den tykke del af kokosmælken og rør konstant, til retten koger igen.
Fjern gryden fra blusset og rør fishsauce og citronsaft i.
Servér i skåle med hakket koriander som pynt.
Servér med hvide ris.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mormors persillesovs
Sådan laver du mormors persillesovsMargarinen smeltes langsomt.Tilsæt mel, mælk og lidt ka...
Abrikos og kirsebær tærte
Abrikos og kirsebær tærteMel, sukker og salt røres sammen i en skål. Smørret tilsættes og...
Svitsede tomater med mynte
Skyl tomaterne under rindende vand.Opvarm olien i en stor pande. Steg tomaterne i 3 min. u...