Video: Hollandsk biksemad
Hollandsk biksemadKøkken:
Ingredienser:
Andet
8
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
1 deciliter Vand
-
2 spsk Karry
-
1 stk Løg
-
500 gram Hakket svinekød 8-12%
-
6 stk Gulerod
-
0.5 stk Hvidkål
-
300 gram Spaghetti
-
0 Hakket persille
Hollandsk biksemad
1/10 af vandet bringes i kog i en stegegryde, heri brændes karryen af.
Når det har en tyk konsistens kommes hakket løg og kød i.
Det hele røres godt rundt, til alt har fået farve af karryen.
Herefter tilsættes noget af det resterende vand, hakket hvidkål og hakkede gulerødder.
Det hele småsimrer ca. 35 min., mens der jævnligt røres i gryden.
Der spædes til med vand, efterhånden som det fordamper (skal ikke sejle i vand).
Efter de 35 min. tilsættes spaghetti - knækket i mindre stykker - og evt. ekstra vand.
Når spaghettien er mør, er maden færdig.
Retten smages til med salt og peber.
Drys eventuelt hakket persille over retten før serveringen.
Din hollandske biksemad er klar til servering. Velbekomme!
Biksemad er godt for pengepungen og er dermed også SU-venlig. Derudover er det jo også velsmagende måde at få resterne spist.
Den klassiske udgave af biksemaden hører naturligvis et spejlet æg til.
Hvis du vil prøve en anden slags biksemad, prøv et se denne biksemad speciel med engelsk sauce og tabasco.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bulgursalat med agurk og tomat
Bulgursalat med agurk og tomatBring bulgur, vand og salt i kog i en gryde.Lad det simre i...
Butter cookies
Rør mel, bagepulver og sukker sammen i en skål. Pisk blødgjort smør samt sukker sammen i e...
Karamelliserede valnødder
Forvarm ovnen til 175°C. Beklæd en bradepande med bagepapir.Bland sukker, og balsamico i e...