Video: Biksemad med spejlæg
Biksemad med spejlægKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
10
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1.25 kg Kartofler
-
800 gram Roastbeef
-
8 stk Æg
-
0 Peber
-
0 Tomatketchup
-
0 Havsalt
-
4 spsk HP sauce
-
2 stk Løg
-
0.5 stk Frisk purløg
-
6 stk Æg
Løgene hakkes, pilles og svitses i olie på en pande. De tages af panden og kommes i et fad. Kartoflerne skrælles og skæres i terninger. Herefter ristes de på panden og krydres med salt og peber. Kommes i fadet til løgene. Kødet skæres i terninger og svitses, det krydres også med salt og peber og kommes i fadet med kartoflerne. Det hele krydres med HP sauce og bages i ovnen til kartoflerne er møre ved ca.200°C Lav spejlæg på en pande af de seks æg og fordel dem på retten. Klip persille eller purløg hen over retten lige før serveringen.
Biksen serveres med spejlæg, rugbrød og ketchup
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fiskeruller
Læg fiskefileterne fladt på et spækbræt, drys salt, peber og krydderurter samt citrusskal...
Grønlangkål
GrønlangkålFørst tager du smørret og smelter det i en gryde (helst en tykbundet) ved jævn...
Abrikos Chutney
Abrikos ChutneyLæg abrikoserne i blød i vand i minimum et par timer. Varm olien op i...