Video: Rødspætteruller med parmaskinke og pasta
Rødspætteruller med parmaskinke og pastaKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
4 stk Rødløg
-
2 spsk Olivenolie
-
0 Frisk rosmarin
-
2 deciliter Halvtør hvidvin
-
8 stk Rødspættefilet
-
8 skive Parmaskinke
-
0 Frisk pasta
-
0 Hovedsalat
-
0 Peber
Rødspætteruller med parmaskinke og pasta
Skær løgene i store tern.
Svits løgene i 1 spsk. olie i en gryde i et par min.
Tilsæt finthakket rosmarin og hvidvinen.
Lad løgene simre i 15 min.
Læg to stykker rødspættefilet i forlængelse af hinanden, og rul dem sammen til en rulle.
Fold en skive parmaskinke sammen på midten på den lange led, og rul den rundt om fiskerullen.
Fortsæt på samme måde med alle rødspættefileter og parmaskinken.
Stil rullerne i et ildfast fad med bagepapir, drys med peber og bag i ovnen i 15 min. ved 225 grader.
Kog pastaen i rigeligt saltet vand i det antal min., som er angivet på pakken.
Vend den færdigkogte pasta og 1 spsk. olivenolie grundigt sammen med løgsaucen.
Servér rødspætterullerne med pastaen og en stor skål salat.
Rødspætteruller med parmaskinke og pasta
Prøv en af vores mange salater til dine hjemmelavede rødspætteruller med parmaskinke og pasta.
Fx vores bagte rødbedesalat eller vores bulgursalat med agurk og tomat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Syltede grisetæer
Rengjorte grisetæer flækkes og koges i letsaltet vand (ca.1½ time) med laurbærblade og løg...
Bresaola pakker med ost
Skær brødet i 8 firkanter og rist dem sprøde på en brødrister. Skær osten i 8 firkanter...
Stor æblepandekage
Forvarm ovnen til 225°C.Smelt smørret i en stor stegepande.Hæld halvdelen i en blender. St...