Video: Rødspætteruller med parmaskinke og pasta
Rødspætteruller med parmaskinke og pastaKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
4 stk Rødløg
-
2 spsk Olivenolie
-
0 Frisk rosmarin
-
2 deciliter Halvtør hvidvin
-
8 stk Rødspættefilet
-
8 skive Parmaskinke
-
0 Frisk pasta
-
0 Hovedsalat
-
0 Peber
Skær løgene i store tern. Svits løgene i 1 spsk olie i en gryde i et par min. Tilsæt finthakket rosmarin og hvidvinen. Lad løgene simre i 15 min. Læg to stykker rødspættefilet i forlængelse af hinanden, og rul dem sammen til en rulle. Fold en skive parmaskinke sammen på midten på den lange led, og rul den rundt om fiskerullen. Fortsæt på samme måde med alle rødspættefileter og parmaskinke. Stil rullerne i et ildfast fad med bagepapir, drys med peber og bag i ovnen i 15 min. ved 225 grader. Kog pastaen i rigeligt saltet vand i det antal min., som er angivet på pakken. Vend den færdigkogte pasta og 1 spsk olivenolie grundigt sammen med løgsaucen. Servér rødspætterullerne med pastaen og en stor skål salat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kyllingefrikadeller med spinat
Kyllingefrikadeller med spinatTænd ovnen på 200 grader. Hak løg, hvidløg og chili fint. Ko...
Chilimarineret kyllingespyd
Afpuds kyllingefileterne og skær dem derefter i tynde skiver. Bland ingredienserne til...
Æblekage med havregryn
Sådan laver du æblekage med havregryn.Fyld: Skræl æblerne og skær i tynde både. Vend båd...