Video: Laotisk chilisauce
Laotisk chilisauceKøkken:
Type:
Ingredienser:
Asiatisk
Tilbehør
7
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
2 stk Frisk chili
-
1 stk Hvidløg
-
1 tsk Sukker
-
1 stk Citron
-
1 spsk Eddike
-
1 spsk Vand
-
4 spsk Fish sauce
Skær chilierne åbne på langs og fjern frøene. Skær dem i små stykker og knus dem sammen med hvidløg i en morter. Tilsæt sukker. Skræl citronen og skær den i skiver (fjerne kernerne). Tilsæt én skive af gangen til chilierne, og knus det hele i morteren. Rør eddike, vand og fishsauce i. Saucen serveres i en lille skål og bruges i små mængder. Den er meget stærk!
Bruges som obligatorisk tilbehør til stort set alle laotiske retter. Kan også bruges som tilbehør til andre asiatiske retter
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillede rejer med hvidløgsolie
Hæld 1/8 af vandet i en gryde sammen med saltet. Opvarm det over høj varme til saltet oplø...
Appelsin-gulerodsdrik
Gulerødder, appelsiner og citronsaft presses i en saftpresser.
Comfortably Numb
Hæld begge ingredienser op i et collinsglas med eller uden isterninger og server.