Video: Grøntsagslasagne
GrøntsagslasagneKøkken:
Ingredienser:
Dansk
15
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
100 gram Revet gulerod
-
100 gram Peberfrugt i tern
-
50 gram Bladselleri
-
250 gram Champignon i skiver
-
275 gram Flåede tomater
-
20 gram Tomatpure
-
250 gram Frisk spinat
-
100 gram Hytteost
-
1 tsk Oregano
-
1 tsk Frisk timian
-
0 Peber
-
1.2 stk Laurbærblad
-
100 gram Revet ost
-
175 gram Lasagneplader
-
1 stk Hakket løg
Sådan laver du opskriften:
1) Varm olie/smør i en gryde og svits gulerødderne i ca. 2 minutter
2) Løg og peberfrugten tilsættes svitses ca. 2 minutter
3) Bladselleri, champignon tilsættes svitses ca. 2 minutter
4) Tilsæt flåede tomater, tomatpuré, oregano, timian, laurbærblade, salt og peber. Lad retten simre under låg, til grøntsagerne er møre (ca. 10–15 minutter).
5) Fjern laurbærblade og smag til med salt og peber.
6) Bland spinat og hytteost i en skål
7) Lasagnen samles i smurt fad/bradepande: start med grøntsagssauce, lasagneplader og hytteostblanding. Gentag 2 gange og slut med reven ost.
8) Bages ved 150 grader i ca. 40 minutter
9) Lad lasagnen hvile i 5 minutter inden servering.
Så er retten klar, velbekomme.
Tips og serveringsforslag din grøntsagslasagne:
For ekstra smag kan du tilsætte lidt revet parmesan i hytteostblandingen. Brug fuldkorns-lasagneplader for en mere fiberrig version.
Lasagnen kan forberedes dagen før og opbevares i køleskab, den smager endnu bedre næste dag.
Tilføj evt. lidt ristede pinjekerner på toppen før servering for ekstra crunch.
Leder du efter andre vegetariske opskrifter, så prøv evt. asiatisk risnuddelsalat med gomadressing eller denne her grøntsagstærte.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Dybstegt lyssejfilet
Dej: Rør æg, mel, bagepulver og danskvand sammen til en pandekagedej. Læg den på køl i 30...
Tyrkisk grillmarinade
Rør yoghurt, citronsaft og revet citronskal sammen i en skål til det er en jævn, glat mass...
Koldhævet filonebrød
Koldhævet filonebrødEn portion til 4 personer giver 2 brød. Rør gæren ud i stuetemper...