Video: Grøntsagslasagne
GrøntsagslasagneKøkken:
Ingredienser:
Dansk
14
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
100 gram Revet gulerod
-
100 gram Peberfrugt i tern
-
50 gram Bladselleri
-
250 gram Champignon
-
275 gram Flåede tomater
-
20 gram Tomatpure
-
250 gram Frisk spinat
-
100 gram Hytteost
-
0 Oregano
-
0 Frisk timian
-
0 Peber
-
0 Laurbærblad
-
100 gram Revet ost
-
175 gram Lasagneplader
1) Gulerødderne svitses ca. 2 minutter
2) Løg, peberfrugteren tilsættes svitses ca. 2 minutter
3) Bladselleri, champignon tilsættes svitses ca. 2 minutter
4) Tomat, pure, salt, oregano, laurbærblad og timian tilsættes
5) Koges under låg til grønsagerne er møre
6) Fjern laurbærblade og smag til
7) Bland spinat og hytteost i en skål
8) Lasagnen samles i smurt fad/bradepande: start med mornay saucen, lasagneplader og grøntsagssaucen. Gentag 2 gange og slut med reven ost.
9) Bages ved 150 grader i ca. 40 minutter
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Cidermarineret kalkun med æblesauce
Placér en bradepande i midten af ovnen og opvarm den til 160°C. Bland finthakket salvie og...
Flødelegeret porre- og kartoffelsuppe
Flødelegeret porre-kartoffelsuppeSkræl kartoflerne og skær dem i små tern. Læg dem i vand....
Andebryst med solbær- og chokoladesauce
Andebryst med solbær- og chokoladesauceAndebrysterne snittes på skindsiden. Smelt lid...