Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Hovedret
1 timer 0 minutter
40 minutter
15
Fremgangsmåde:
Gulerødderen svitses ca 2 minutter
løg, peberfrugteren tilsættes svitses ca. 2 minutter
bladselleri, champignon tilsættes svitses ca. 2 minutter
tomat, pure, salt, oregano, laurbærblad og timian tilsættes
Koges under låg til grønsagerne er møre
fjern laurbærblade
smages til
bland spinat og hytteost i en skål
Lasagnen samles i smurt fad/bradepande, start med mornay saucen, lasagneplader,
grønsagssaucen
læg lasagneplader, hytteostblanding og mornay saucen
læg lasagneplader, grønsagssaucen, mornay
saucen og reven ost
bages ved 150 grader i ca. 40 minutter
Antal personer: 4
100 gram Revet gulerod
100 gram Peberfrugt i tern
50 gram Bladselleri
250 gram Champignon
275 gram Flåede tomater
20 gram Tomatpure
250 gram Frisk spinat
100 gram Hytteost
Oregano
Frisk timian
Peber
Laurbærblad
100 gram Revet ost
175 gram Lasagneplader