Grøntsagslasagne

15/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Hovedret

1 timer 0 minutter

40 minutter

15



Fremgangsmåde:

Gulerødderen svitses ca 2 minutter
løg, peberfrugteren tilsættes svitses ca. 2 minutter
bladselleri, champignon tilsættes svitses ca. 2 minutter
tomat, pure, salt, oregano, laurbærblad og timian tilsættes
Koges under låg til grønsagerne er møre
fjern laurbærblade
smages til

bland spinat og hytteost i en skål

Lasagnen samles i smurt fad/bradepande, start med mornay saucen, lasagneplader,
grønsagssaucen
læg lasagneplader, hytteostblanding og mornay saucen
læg lasagneplader, grønsagssaucen, mornay
saucen og reven ost
bages ved 150 grader i ca. 40 minutter




Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

100 gram Revet gulerod

100 gram Peberfrugt i tern

50 gram Bladselleri

250 gram Champignon

275 gram Flåede tomater

20 gram Tomatpure

250 gram Frisk spinat

100 gram Hytteost

Oregano

Frisk timian

Peber

Laurbærblad

100 gram Revet ost

175 gram Lasagneplader

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g