Video: Grøntsagslasagne
GrøntsagslasagneKøkken:
Ingredienser:
Dansk
14
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
100 gram Revet gulerod
-
100 gram Peberfrugt i tern
-
50 gram Bladselleri
-
250 gram Champignon
-
275 gram Flåede tomater
-
20 gram Tomatpure
-
250 gram Frisk spinat
-
100 gram Hytteost
-
0 Oregano
-
0 Frisk timian
-
0 Peber
-
0 Laurbærblad
-
100 gram Revet ost
-
175 gram Lasagneplader
1) Gulerødderne svitses ca. 2 minutter
2) Løg, peberfrugteren tilsættes svitses ca. 2 minutter
3) Bladselleri, champignon tilsættes svitses ca. 2 minutter
4) Tomat, pure, salt, oregano, laurbærblad og timian tilsættes
5) Koges under låg til grønsagerne er møre
6) Fjern laurbærblade og smag til
7) Bland spinat og hytteost i en skål
8) Lasagnen samles i smurt fad/bradepande: start med mornay saucen, lasagneplader og grøntsagssaucen. Gentag 2 gange og slut med reven ost.
9) Bages ved 150 grader i ca. 40 minutter
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Baba ghanoush - auberginedip
Fjern stilken fra auberginerne, skyl og flæk dem. Læg auberginerne, med snitfladen nedad,...
Rejer med wasabi creme
Optø rejerne. Fold et halv stykke bacon rundt om rejen, halen skal være fri. Læg dem i et...
Baconsandwich
Steg baconskiverne på en pande uden fedtstof. Lad baconskiverne dryppe af for fedt på et s...