Video: Majspandekager
MajspandekagerKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
5
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
100 gram Majsmel
-
0.5 tsk Groft salt
-
4 deciliter Sødmælk
-
4 stk Æg
-
1 spsk Rapsolie
Sådan laver du majspandekager
Alle ingredienserne blandes sammen i en stor røreskål, dejen skal være lind.
For en fyldigere dej, lad dejen stå i mindst 20 minutter inden stegning.
Dejen hældes på en pande i passende mængde.
Majspandekager må godt være lidt tykke.
Steg på begge sider en pande i lidt olie, til de er gyldenbrune.
Dine majspandekager er klar til servering - velbekomme!
Tips til tilberedning av majspandekager
Majspandekager er en nem opskrift, derfor kan den også nemt ændres til dine specifikke behov. Hvis majspandekagerne skal bruges som madpandekager til et måltid, kan du har krydderier som stødt koriander eller stødt spidskommen i dejen inden stegning for en dejlig krydret smag.
Et andet tips, er at selvom majspandekager allerede er glutenfrie, kan man også gøre dem veganske, ved at nemt erstatte komælk med sojamælk eller en anden valgfri plantebaseret mælk.
Majspandekager til dessert
Man kan sagtens have majspandekager til dessert også. Du kan udskifte krydderierne med en smule kardemomme, så passer majspandekager perfekt som dessert pandekager. Fyld dem med is, marmelade eller andre lækkerier.
Pandekager til aftensmad
Hvis majspandekager fristede dig til at lave pandekager oftere til aftensmad, prøv også vores opskrifter til madpandekager og fyldte pandekager for flere spændende madoplevelser.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Coleslaw dressing
Sådan laver du coleslaw Rør alle ingredienserne godt sammen i en skål.Juster den efter sma...
Kurv af citron med persille
Vælg citroner med glat skræl uden ujævnheder. Læg citronen på den ene side og skær halvvej...
Andebryst med pinjekerner og chili
Andebryst med pinjekerner og chiliAndebrysterne steges på skindsiden i 8 minutter - dereft...