Hjemmelavet blåbærmarmelade

Hjemmelavet blåbærmarmelade
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Tilbehør

5


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

12 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Ingredienser (5)

Antal personer:


5 deciliter Blåbær

2 deciliter vand

2 tsk citronsaft

1.5 tsk gelatine

3 spsk sukker

Næringsindhold pr. person
Fremgangsmåde

Bland blåbær, 2/3 af vandet og citronsaft i en gryde. Varm op ved medium-høj varme til det koger, skru derefter ned for varmen og lad det simre i ca. 8 min. Rør jævnligt.

Imens opløses gelatinen i resten af vandet. Fjern gryden fra blusset og rør gelatine og sukker sammen med blåbærrene. Rør godt rundt og hæld blandingen på varme, steriliserede syltetøjsglas. Stil glassene i køleskabet i 12 timer før servering.

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Smøres på nybagt franskbrød eller andet godt brød

Kokkens svar
holdbarhed

Hej , det kan du godt.Det sikkreste er nok at kigge på atamon flasken? Midt gæt er 1/4 tsk per glas

Mvh Tomas
opskrifter.dk

22/07-2009 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Stegt laks

Fedtfattig mad
Fiskeretter

Forvarm ovnen, så den bliver meget varm - bedst med over- og undervarme på 250°C (eller va...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Grillede svinekoteletter med aioli

Fedtfattig mad
Kødretter

Steg svinekoteletterne på en varm grill eller grillpande. Vask og bag kartoflerne i ovn...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Adam

Ryst ingredienserne godt i en shaker halvt fyldt med isterninger. Si over i et cocktailgla...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag