Video: Hjemmelavet blåbærmarmelade
Hjemmelavet blåbærmarmeladeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Tilbehør
5
Tilberedningstid
12 timer 0 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
5 deciliter Blåbær
-
2 deciliter Vand
-
2 tsk Citronsaft
-
1.5 tsk Gelatine
-
3 spsk Sukker
Bland blåbær, 2/3 af vandet og citronsaft i en gryde. Varm op ved medium-høj varme til det koger, skru derefter ned for varmen og lad det simre i ca. 8 min. Rør jævnligt. Imens opløses gelatinen i resten af vandet. Fjern gryden fra blusset og rør gelatine og sukker sammen med blåbærrene. Rør godt rundt og hæld blandingen på varme, steriliserede syltetøjsglas. Stil glassene i køleskabet i 12 timer før servering.
Smøres på nybagt franskbrød eller andet godt brød
Spørgsmål:
Kan man komme atamon i, ifald hvor meget mvh Margit
Svar:
Hej , det kan du godt.Det sikkreste er nok at kigge på atamon flasken? Midt gæt er 1/4 tsk per glas
Mvh Tomas
opskrifter.dk
22/07-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Banan is
Æg og sukker piskes godt til det er lys, gul og skummende. Tilsæt vanille. Fløden pis...
Agurkesuppe med blåbær
Skræl agurkerne og skær dem på langs. Skrab kernerne ud og gem dem til pynt. Skær agurk...
Sandwich med svampe og Fontinaost
Rens og klargør svampene. Skær dem i skiver på langs. Varm olivenolien på en pande over...