Video: Amerikansk farsbrød
Amerikansk farsbrødKøkken:
Ingredienser:
Andet
19
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket oksekød 8-12%
-
500 gram Hakket svinekød 8-12%
-
2 tsk Køkkensalt
-
0.25 tsk Peber
-
1 tsk Frisk salvie
-
1.5 deciliter Rasp
-
140 gram Koncentreret tomatpure
-
100 gram Selleri
-
200 gram Løg
-
0.5 deciliter Skummetmælk
-
125 gram Kalkunbacon
-
1 stk Hvidløgs fed
-
2 deciliter Vand
-
1 stk Koncentreret tomatpure
-
1 spsk Brun farin
-
3 spsk Vand
-
2 spsk Eddike
-
2 tsk Sennep
-
1 kg Kartofler
Løget hakkes og sellerien rives groft.
Svinekødet og oksekødet blandes og spredes ud på et stykke folie på 20x40 cm.
Bland raspen med mælk, salvie, selleri, løg, hvidløg, tomatpure (gem 2 spsk. til saucen), salt og peber.
Læg blandingen i en stribe ned langs midten af kødet.
Rul forsigtigt kødet om fyldet og tryk åbningerne til i begge ender.
Løft forsigtigt brødet over i et ildfast fad.
Fjern folien.
Dæk med baconskiver.
Ingredienserne til saucen koges op.
Prik hul i farsbrødet og hæld saucen over.
Bages ca. en time ved 175 grader C.
Når farsbrødet er brunet hældes lidt vand ved.
Farsbrødet serveres med de kogte kartofler og lidt stegesky.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Melon-salat
1.Skyl salaten og dryp den af i et klæde. 2.Del agurken på langs, fjern kerner med en ske...
Kalkun moussaka
Steg kalkunfars, hakket løg, hvidløg og kalkunbacon i en gryde.Smag til med basilikum, sal...
Asiatisk inspireret sommersalat med tigerrejer
Asiatisk inspireret sommersalat med tigerrejerBælg ærterne og blancher dem i kogende salte...