Video: Sildesalat
SildesalatKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
12
Tilberedningstid
24 timer 0 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
600 gram Sildefilet
-
200 gram Syltet agurk
-
200 gram Løg
-
1 stk Æbler
-
2 spsk Citronsaft
-
1.5 deciliter Syrnet fløde 9%
-
1 deciliter Yoghurt naturel
-
1 tsk Frisk peberrod
-
4 spsk Hvidvinseddike
-
3 spsk Solsikkeolie
-
0 Havsalt
-
0 Peber
Sildefileterne skæres i små stykker og de syltede agurker skæres i skiver.
Løgene pilles og skæres i tynde ringe. Æblet skylles og deles i fire, det skæres i skiver på tværs og dryppes med citronsaften. Sauce: Syrnet fløde røres sammen med yoghurt, peberrod, eddike og olie. Krydres let med salt og peber. Alle ingredienserne blandes med saucen og skal trække i 12-24 timer. Frisk hakket dild drysses hen over salaten før serveringen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Aubergine tzatziki med oliven
Del auberginer på langs, prik kødsiden med gaffel og pensl med olie. Læg på bagepapir og b...
Lam i mynte
Skær lammekødet i portionsstykker og grill dem. Sauce: Finhak skalotteløg, mynte og hvi...
Chili- og hvidløgsmarineret hellefisk
Marinade: Bland olie med chili (renset for kerner og stilk) og hvidløg sammen i en blender...