Video: Gode madpakkeboller
Gode madpakkebollerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
10
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
25 gram Gær
-
4 deciliter Lunkent vand
-
2 deciliter Græsk yoghurt 10%
-
1 spsk Køkkensalt
-
1 tsk Sukker
-
1 spsk Olie
-
500 gram Kartofler
-
200 gram Revet gulerod
-
50 gram Græskarkerner
-
1 kg Hvedemel
Gode madpakkeboller
Rør gæren ud i lunkent vand.
Tilsæt yoghurt, salt, sukker, olie, kartoffelmos, revet gulerod og græskarkerner.
Rør det godt sammen og tilsæt hvedemelet lidt ad gangen.
Ælt dejen godt igennem og sæt den til hævning et lunt sted i ca. 45 min.
Slå dejen ned og form 20 små boller.
Læg bollerne på en bageplade og sæt dem til hævning under et fugtigt viskestykke i 45 min.
Drys evt. med ekstra græskarkerner og bag bollerne ca. 15 min. ved 210º.
Dine boller til madpakken er nu klar. Velbekomme!
Der naturligvis et hav af måder, man kan lave boller på. Prøv fx de her appetitlige fuldkornsboller. De her langtidshævede græskarboller er nu også virkelig gode.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mandelappelsinkage
Vask appelsinerne grundigt, brug helst økologiske. Kom de hele appelsiner i en gryde, hæld...
Ristede nye kartofler med svampe og skalotteløg
Forvarm ovnen til 200°C. Smør en bradepande med olie. Rør bouillon, olivenolie og bals...
Krydret mexicansk salsa
Steg chilierne i en stegpande over middelhøj varme. Pas på de ikke brænder på. Fjern heref...