Video: Gode madpakkeboller
Gode madpakkebollerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
25 gram Gær
-
4 deciliter Lunkent vand
-
2 deciliter Græsk yoghurt 10%
-
1 spsk Køkkensalt
-
1 tsk Sukker
-
1 spsk Olie
-
500 gram Kartofler
-
200 gram Revet gulerod
-
50 gram Græskarkerner
-
1 kg Hvedemel
Gode madpakkeboller
Rør gæren ud i lunkent vand.
Tilsæt yoghurt, salt, sukker, olie, kartoffelmos, revet gulerod og græskarkerner.
Rør det godt sammen og tilsæt hvedemelet lidt ad gangen.
Ælt dejen godt igennem og sæt den til hævning et lunt sted i ca. 45 min.
Slå dejen ned og form 20 små boller.
Læg bollerne på en bageplade og sæt dem til hævning under et fugtigt viskestykke i 45 min.
Drys evt. med ekstra græskarkerner og bag bollerne ca. 15 min. ved 210º.
Dine boller til madpakken er nu klar. Velbekomme!
Der naturligvis et hav af måder, man kan lave boller på. Prøv fx de her appetitlige fuldkornsboller. De her langtidshævede græskarboller er nu også virkelig gode.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sommersalat
Sommersalat Start med at skylle spinat grundigt og tør den i et rent viskestykke.&nbs...
Dyregryde med champignon
Skalotteløgene gives et opkog. Skylles efterfølgende i koldt vand og pilles. De skrællede...
Nougattoppe med karameliserede hasselnødder
Hæld sukkeret på en pande og varm op ved svag varme. Rør først når sukkeret begynder at få...