Video: Ferskenchutney
FerskenchutneyKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
12
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 10 minutter
Antal personer:
-
1 stk Rødløg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1.1 stk Rød chili
-
1.2 stk Snackpeber
-
1.2 tsk Vanillepulver
-
4 spsk Æbleeddike
-
6.7 stk Fersken
-
1.2 tsk Salt
-
1.2 tsk Peber
-
5 stk Hele peberkorn
-
3 stk Laurbærblad
-
2 spsk Rapsolie
Hak løg, hvidløg, peberfrugt og 1/2 chili og svits grøntsagerne i olie til de er blanke.
1 hel chili tilsættes for at afgive smag.
Tilsæt eddiken og lad den koge lidt ind.
Tilsæt de øvrige ingredienser og evt. lidt vand og lad retten simre i ca. 1 time, til fersknerne har afgivet deres saft og er begyndt at gå i stykker.
Skold et lufttæt glas med kogende vand og hæld chutneyen heri og stil på køl.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rejer i hvidløg og chili
Rejer i hvidløg og chiliPil rejerne og krydr dem med salt og peber. Pil hvidløget og skær...
Rusty Nail
Hæld whiskey og Drambuie whiskey i et gammeldags glas næsten fyldt med isterninger. Rør go...
Bondebrød fra Mors
Bondebrød fra MorsBland ymer og varmt vand (40 grader) og opløs gæren heri. Tilsæt de...