Video: Fuldkornsboller
FuldkornsbollerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
50 gram Gær
-
4 deciliter Lunkent vand
-
2 tsk Køkkensalt
-
3 spsk Solsikkeolie
-
150 gram Fuldkornsmel
-
500 gram Hvedemel
-
1 stk Æg
- Opløs gær med det lunkne vand i en stor skål.
- Tilføj salt og olie. Rør sammen.
- Tilføj til sidst fuldkorns- og hvedemel. Ælt ingredienserne godt sammen.
- Dejen formes til 8-10 boller og placeres på en bageplade.
- Bollerne skal hæve i 25-30 minutter med et hviskestykke over sig.
- Pensel bollerne med et æg og placer dem i midten af ovnen.
- Bollerne bages ved 225 grader i ca. 15 minutter.
Når bollerne er blevet penslet kan de drysses med havregryn eller sesamfrø til pynt.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalvekotelet med tomatsauce og ris
Start med at lave tomatsauce. Svits løg og hvidløg i lidt olivenolie. Tilsæt flåede tomate...
Havørred med limesauce
Skyl ørrederne grundigt og fjern evt. rester af rygblod. Skær finnerne af. Læg fiskene på...
Butter chicken
Butter chicken Hak hvidløget fint - eller pres det i en hvidløgspresser. I en sk...