Video: Rørt tatar med råstegte kartofler og salat
Rørt tatar med råstegte kartofler og salatKøkken:
Ingredienser:
Fransk
13
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
250 gram Kalvemørbrad
-
1 stk Skalotteløg
-
6 stk Cornichon
-
1 spsk Kapers
-
0.5 stk Hvidløgs fed
-
0.5 bdt Frisk persille
-
1 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
1 spsk Dijonsennep
-
500 gram Kartofler
-
1 spsk Olivenolie
-
2 kvist Frisk timian
-
2 stk Romainesalat
-
1 spsk Citronsaft
Du kan selv lave tatar ved at hakke kalvemørbrad eller evt. bruge okse- eller kalveinderlår i en kødhakker, food processor eller en blender. Hak løg, cornichoner, kapers, hvidløg og persille. Bland det i kødet sammen med de øvrige ingredienser til en ensartet blanding. Smag tataren til med salt og peber. Vask kartoflerne, og skær dem i både. Læg dem i en bradepande beklædt med bagepapir, og fordel olivenolien godt med hænderne. Krydr med salt, peber og eventuelt timian. Bag kartoflerne i ovnen på midterst rille ved ca. 200 grader 40-45 min. Vask salaten godt, lad den dryppe af, og riv den i mindre stykker. Dryp med citronsaft, og krydr med salt og peber. Fordel tataren med en gaffel på tallerkener og server kartofler og salat til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bondestorms Pastasalat m. Skinke og Cheddar
Pastasalat med cheddar og skinkePastaskruerne koges til de er bløde, og stilles til afkøli...
Mangosirup
Mangosirup Skræl mangoen og skær frugtkødet fra fra stenen. Skær derefter i tern. ...
Olivada
Placér oliven og hvidløg i en blender. Tilsæt olivenolie i en jævn strøm, mens der blendes...