Video: Mexicansk kyllingelasagne
Mexicansk kyllingelasagneKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
13
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
600 gram Kyllingefilet i strimler
-
0 Olie til stegning
-
1 stk Rød peberfrugt
-
1 stk Løg
-
1 pakke Brev fajita spice mix
-
1 bæger Salsa
-
1 deciliter Vand
-
2 spsk Hvedemel
-
1 deciliter Mælk
-
0 Salt
-
0 Peber
-
5 stk Hvedemelstortilla
-
200 gram Revet ost
Mexikansk kyllingelasagne
Hak rød peber og løg fint og svits det i madolie i en stor gryde.
Tilsæt kyllingestrimlerne og svits videre i ca. 5 minutter.
Tilsæt krydderipulveret og rør rundt.
Drys med 2 spsk. mel og vend rundt.
Tilsæt glasset med tacosovs og 1 dl. vand og kog op.
Spæd med mælk indtil du har en konsistens som en god stuvning.
Lad blandingen koge for lavt blus i ca. 10 minutter og smag til med salt og peber.
Tag et stort fad og smør det ind i madolie.
Nu skal lasagnen bygges op af tortilla, kyllingestuvning, ost og så forfra igen.
Start og slut med tortilla.
Sæt lasagnen i ovnen ved 200 grader C i 20 minutter.
Så er din mexikanske kyllinglasagne klar - velbekomme!
Serveres med nachos i ovn, hjemmelavet tomat salat og frisk tomatsalsa.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rejeroulade
Bag smør og mel sammen i en gryde, mælk og fløde kommes i lidt af gangen under stadig pisk...
Snestorms Smoothie
Blend alle indgredienserne. Jordbær først, eller hvis der bruges isterninger så disse førs...
Sylte
SylteKød, løg, peberkorn, laurbærblade, nellike, timian og salt kommes i en gryde og vand...