Fiskebøf med kartoffel-sellerimos og rosenkålssalat

Fiskebøf med kartoffel-sellerimos og rosenkålssalat
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

20


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 22/03-2012

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Tips:

En god slip-let-pande er et must til fiskebøfferne, ellers hænger de meget nemt fast i panden. Til mosen kan man evt. sprødstege lidt bladselleriblade i varm olie som raffineret og velsmagende pynt. Er de yderste blade af rosenkålen løse, kan man pille dem af og stege dem i lidt sesamolie og servere dem til retten. Kikærter og rosenkål klæder hinanden, men man kan godt lave salaten med lidt kogte hvedekerner i stedet for. Vil man koge kikærter selv kan man udbløde en stor portion og fryse dem man ikke koger. Så halveres kogetiden og man behøver ikke at tænke på at udbløde kikærterne når man får lyst til dem.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Enchilada med sorte bønner

Vegetar
Stærk mad
Proteinrig mad

Kom bønnerne i en gryde med 2 hele fed hvidløg, laurbærblade, løg og olie og lad dem simre...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Tomattærte

Vegetar

Dej: Bland grahamsmel, hvedemel og salt. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i mel...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Chili- og hvidløgsrejer

Stærk mad
Fiskeretter

Fjern hoved og skaller fra rejerne og lad halen sidde. Halver chilierne og fjern frøen...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag