Fiskebøf med kartoffel-sellerimos og rosenkålssalat

Fiskebøf med kartoffel-sellerimos og rosenkålssalat
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

20


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 22/03-2012

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Tips:

En god slip-let-pande er et must til fiskebøfferne, ellers hænger de meget nemt fast i panden. Til mosen kan man evt. sprødstege lidt bladselleriblade i varm olie som raffineret og velsmagende pynt. Er de yderste blade af rosenkålen løse, kan man pille dem af og stege dem i lidt sesamolie og servere dem til retten. Kikærter og rosenkål klæder hinanden, men man kan godt lave salaten med lidt kogte hvedekerner i stedet for. Vil man koge kikærter selv kan man udbløde en stor portion og fryse dem man ikke koger. Så halveres kogetiden og man behøver ikke at tænke på at udbløde kikærterne når man får lyst til dem.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Eksotisk frugtdessert

Vegetar
Fedtfattig mad

Varm ovnen op til 200°C. Skær dværgappelsinerne i halve og fjern kernerne. Kom farin,...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Ovnbagt æggekage med hakket kød

Proteinrig mad
Kødretter

Pisk æggene løst med en gaffel og rør dem i kødet med en håndmixer sammen med mælken. Når...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Asparges med skinke

Proteinrig mad
Kødretter

Bræk den nedderste, evt. træede ende af aspargesene og skyl dem i koldt vand. Sæt ovnen...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag