Fiskebøf med kartoffel-sellerimos og rosenkålssalat

Fiskebøf med kartoffel-sellerimos og rosenkålssalat
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

20


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 22/03-2012

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Tips:

En god slip-let-pande er et must til fiskebøfferne, ellers hænger de meget nemt fast i panden. Til mosen kan man evt. sprødstege lidt bladselleriblade i varm olie som raffineret og velsmagende pynt. Er de yderste blade af rosenkålen løse, kan man pille dem af og stege dem i lidt sesamolie og servere dem til retten. Kikærter og rosenkål klæder hinanden, men man kan godt lave salaten med lidt kogte hvedekerner i stedet for. Vil man koge kikærter selv kan man udbløde en stor portion og fryse dem man ikke koger. Så halveres kogetiden og man behøver ikke at tænke på at udbløde kikærterne når man får lyst til dem.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Drømmekagen fra Brovst

Vegetar

Æg og sukker piskes til en tyk masse. Mel, bagepulver og vanillesukker sigtes sammen og bl...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Vægtvogterens ovnstegte kartofler

Proteinrig mad

Skær bagekartoflerne i både. Forvarm ovnen til 190°C. Smør et ovnfast fad med olie. Skæ...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Bagt Banan med chokolade og whiskey

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Skræl en "bane" af bananen, skær ned i banankødet, bare 5-6 mm ned og det samme i bredden...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag