Video: Hjemmelavet tomatsalsa
Hjemmelavet tomatsalsaKøkken:
Type:
Ingredienser:
Mexicansk
Tilbehør
13
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 stk Rødløg
-
3 stk Frisk chili
-
200 gram Cherrytomat
-
1 stk Rød peberfrugt
-
1 spsk Soltørret tomat
-
40 gram Sambal Oelek
-
1 stk Lime
-
6 stk Hvidløg
-
3 stk Syltet agurk
-
1 spsk Sukker
-
0 Peber
-
0 Bordsalt
-
3 deciliter Olivenolie
Skræl løgene og rens chilierne, dræn tomatjuicen fra cherrytomaterne. Blend alle ingredienser i en foodprocessor til salsa konsistens, smag til og tilsæt olien til sidst og rør det hele godt sammen. Fyld salsaen på glas med tætsluttende låg og opbevar køligt (holdbarhed ca 2-3 mdr.)
Salsa kan anvendes til alt muligt. Med særlig godt er det til tortillawraps og tortillachips.
Der er flere inspirerende opskrifter med totilla på vores hjemmeside.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Charlottes banankage
Ingredienserne piskes sammen med en elpisker i den rækkefølge ingredienserne står i. Bag...
Stegte kammuslinger
Stegte kammuslingerSom forret er det passende med blot to (ikke for små) kammuslinger pr....
Oksegryde
Brun kødet. Tilsæt løg og hvidløg, steg i 2 min. Tilsæt vand, tomatpuré, kartofler, gulerø...