Video: Hjemmelavet tomatsalsa
Hjemmelavet tomatsalsaKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
13
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 stk Rødløg
-
3 stk Frisk chili
-
200 gram Cherrytomat
-
1 stk Rød peberfrugt
-
1 spsk Soltørret tomat
-
40 gram Sambal Oelek
-
1 stk Lime
-
6 stk Hvidløg
-
3 stk Syltet agurk
-
1 spsk Sukker
-
0 Peber
-
0 Bordsalt
-
3 deciliter Olivenolie
Skræl løgene og rens chilierne, dræn tomatjuicen fra cherrytomaterne.
Blend alle ingredienser i en foodprocessor til salsa konsistens, smag til og tilsæt olien til sidst og rør det hele godt sammen.
Fyld salsaen på glas med tætsluttende låg og opbevar køligt (holdbarhed ca 2-3 mdr.)
Salsa kan anvendes til alt muligt. Med særlig godt er det til tortillawraps og tortillachips.
Der er flere inspirerende opskrifter med totilla på vores hjemmeside.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Oksemørbrad med peberrod og ristet hvidløg
Forvarm ovnen til 175°C.Fjern den hvide, papiragtige skal fra hvidløget uden at dele feden...
Nudler på pande
Kog nudler i rigeligt vandBland chili karry oregano og hvidløg sammen i en skål.Gør kød kl...
Asparges- og kartoffelsalat
Rengør kartofler og kog dem i 12-15 min i saltet vand, og afkøl dem. Skær den træede del...