Video: Chokoladebudding med espresso anglaise
Chokoladebudding med espresso anglaiseKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Dessert
11
Tilberedningstid
1 timer 10 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
250 gram Mørk chokolade
-
200 gram Usaltet smør
-
200 gram Sukker
-
6 stk Æg
-
1 spsk Hvedemel
-
125 ml Skummetmælk
-
125 ml Piskefløde 38%
-
1 stk Vanillestang
-
6 stk Æggeblomme
-
30 ml Stærk kold kaffe
-
50 gram Sukker
Budding: Smelt chokolade og smør sammen og tilføj sukker. Pisk sukker, æg og mel sammen til det er cremet. Vend det hele sammen og kom blandingen i 300 ml forme eller kaffekopper, som er smurt i olie. Placér i et vandbad, således at vandet når halvvejs op af formen, og bag ved 180°C i 30 min. Anglaise: Opvarm mælk og fløde med vanillestang. Pisk æggeblommer og sukker til det er stift. Hæld først kaffe og derefter den varme mælkeblanding i. Fjern skummet fra overfladen, kom gryden med blandingen i et kogende vandbad og pisk til det bliver tykt. Afkøl.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Cevapcici serveret med bønnesalat vendt i salsa verte
Sæt bønnerne i blød natten over og kog dem i nyt vand med laurbærblade og salt i ca. 1 tim...
Gulerodssuppe med dildpesto
GulerodssuppeSkyl gulerødderne grundigt (men skræl dem ikke, eftersom de indeholder masser...
Svinemørbrad i rosmarin
Den friske rosmarin skylles og bladene plukkes af. Hak dem groft. Mørbraden rulles i h...