Video: Chokoladebudding med espresso anglaise
Chokoladebudding med espresso anglaiseKøkken:
Ingredienser:
Fransk
11
Tilberedningstid
1 timer 10 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
250 gram Mørk chokolade
-
200 gram Usaltet smør
-
200 gram Sukker
-
6 stk Æg
-
1 spsk Hvedemel
-
125 ml Skummetmælk
-
125 ml Piskefløde 38%
-
1 stk Vanillestang
-
6 stk Æggeblomme
-
30 ml Stærk kold kaffe
-
50 gram Sukker
Budding:
Smelt chokolade og smør sammen og tilføj sukker.
Pisk sukker, æg og mel sammen til det er cremet.
Vend det hele sammen og kom blandingen i 300 ml forme eller kaffekopper, som er smurt i olie.
Placér i et vandbad, således at vandet når halvvejs op af formen, og bag ved 180°C i 30 min.
Anglaise:
Opvarm mælk og fløde med vanillestang.
Pisk æggeblommer og sukker til det er stift.
Hæld først kaffe og derefter den varme mælkeblanding i.
Fjern skummet fra overfladen, kom gryden med blandingen i et kogende vandbad og pisk til det bliver tykt.
Afkøl.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tærte med æble og rabarber
Tærte med æble og rabarberÆlt blødt smør, mel, sukker, bagepulver og æg sammen. Rul 2/3 de...
Mai Tai
Hæld den lyse rom, amarettoen og Grand Marnier i et collins glas. Hæld juicen í tilsæt den...
Marineret kylling
Sådan tilberedes marineret kylling:Gør kyllingen klar ved at beskære den for fedt og skære...