Video: Indisk fisk i karry
Indisk fisk i karryKøkken:
Ingredienser:
Indisk
10
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
1 tsk Karry
-
1 stk Løg
-
1 stk Hvidløgs fed
-
2 stk Laurbærblad
-
0.25 liter Creme fraiche 9%
-
2 spsk Mango chutney
-
1 tsk Sukker
-
400 gram Torskefilet
-
350 gram Parboilede ris
-
300 gram Fine ærter
Indisk fisk karry
Ris
Kog ris efter pakkens anvisning.
Damp ærterne, og bland dem sammen med risene.
Karrysauce
Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Tilsæt karry og lad det bruse af.
Kom løg, hvidløg og laurbærblade i panden og svits blandingen i ca. 2 min.
Rør majsstivelse og Cheasy Fraiche sammen i en skål og rør det i karrysmørret sammen med mangochutney, sukker, salt og peber.
Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min.
Fisk
Læg forsigtigt fiskestykkerne ned i karrysaucen.
Kog retten færdig ved svag varme og under låg i ca. 5 min.
Fjern laurbærbladene og smag til.
Indisk karry med fisk er nu klar - velbekomme!
Fisk er sundt og velsmagende, og selvom det er lækkert med klassiske fiskeretter som fiskefrikadeller, er det dejligt at kunne variere med nogle opskrifter fra fjernere himmelstrøg, som f.eks. denne balinesiske fisk.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Græske lammeskanker
Forvarm ovnen til 160°C. Opvarm olien i en stor gryde (stor nok til at have alle lammeskan...
Bagt laks med pecannød
Forvarm ovnen til 200°C. Bland sennep, smeltet smør og honning i én skål og bland rasp, ha...
Fedtfattig kærnemælksdressing
Rør maizena, sennep, sukker, salt og 1/4 af kærnemælken sammen i en lille kasserolle. Rør...