Video: Fedtfattig kylling i karry
Fedtfattig kylling i karryKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
55 minutter
Antal personer:
-
1000 gram Kylling i tern
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Løg
-
1 spsk Karry
-
1.2 liter Mælk
-
1 deciliter Hønsebouillon
-
1 deciliter Olie
-
1 spsk Lys maizenajævner
-
2 spsk Mælk
Fedtfattig kylling i karry
Vask kyllingen og del den i mindre stykker.
Hak løgene fint.
Varm en wokpande godt og tilsæt olie.
Når olien er varm tilsættes hvidløg, løg og kylling.
Brun kyllingen lidt, og tilsæt karry, bouillon og mælk.
Rør godt rundt.
Lad dette simre i ca. 1/2 time.
Kom maizenamel og lidt mælk i.
Smag til med salt og peber.
Lad dette koge videre i 15 minutter.
Servér med ris.
'Så er der kylling i karry. Velbekomme!
Karry er et blandingskrydderi, der typisk består af 10-20 forskellige krydderier. For at få mere ud af den karakteristiske karrysmag, kan du "brænde" karryen af i fedtstof, inden du tilsætter de andre ingrdienser.
Kokosmælk supplerer karry på en helt fantastisk måde. Det gælder også i en kylling i karry ret. Prøv fx denne her karrykylling i kokosmælk.
Laver du asiatisk mad, og ønsker du ekstra smag, så anbefaler vi rød karrypasta. Den grønne karrypasta er også rigtig god og spicy.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Filoruller med gorgonzola-grøntsagsmos
Tø dejen op.Kog kartoflerne og pil dem. Kog blomkålen, lad den dryppe af og kom begge dele...
Melanzana fritte
Skær auberginen i tynde skriver - 2-3 mm - drys lidt salt på og lad dem trække i ca. 30 mi...
Braiseret oksesteg med grøntsager
Kødet drysses med salt og peber. Brunes rigtigt godt på alle sider og tages op.Grøntsagern...