Hovedret
Nutrition facts: 576 calories 39.18 carb 24.78 fat 0.88 fiber 10.568 protein 2.502 fat 8.088 sugar

Video: Fedtfattig kylling i karry

Fedtfattig kylling i karry

Fedtfattig kylling i karry

Fedtfattig kylling i karry
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

25 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

55 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Karry er et blandingskrydderi, der typisk består af 10-20 forskellige krydderier. For at få mere ud af den karakteristiske karrysmag, kan du "brænde" karryen af i fedtstof, inden du tilsætter de andre ingrdienser.

Kokosmælk supplerer karry på en helt fantastisk måde. Det gælder også i en kylling i karry ret. Prøv fx denne her karrykylling i kokosmælk.

Laver du asiatisk mad, og ønsker du ekstra smag, så anbefaler vi rød karrypasta. Den grønne karrypasta er også rigtig god og spicy.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Malaysisk gullasch

Fiskeretter
Fjerkræ

Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits rødløg, hv...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1023
Opskrift

Irsk stuvning

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fjerkræ

Sådan laver du Irsk stuvning Kalkunkødet skæres i tern. Husk at fjern fedt og sener hvis d...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 5734
Opskrift

Fiskepostej med bagte butternutsquash

Fiskeretter

-Hak fisken så fint som muligt, med en kniv, kom den i en skål og rør alle ingredienserne...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 957

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag