Video: Fedtfattig kylling i karry
Fedtfattig kylling i karryKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
9
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
55 minutter
Antal personer:
-
1000 gram Kylling i tern
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Løg
-
1 spsk Karry
-
1.2 liter Mælk
-
1 deciliter Hønsebouillon
-
1 deciliter Olie
-
1 spsk Lys maizenajævner
-
2 spsk Mælk
Fedtfattig kylling i karry
Vask kyllingen og del den i mindre stykker.
Hak løgene fint.
Varm en wokpande godt og tilsæt olie.
Når olien er varm tilsættes hvidløg, løg og kylling.
Brun kyllingen lidt, og tilsæt karry, bouillon og mælk.
Rør godt rundt.
Lad dette simre i ca. 1/2 time.
Kom maizenamel og lidt mælk i.
Smag til med salt og peber. Lad dette koge videre i 15 minutter.
Servér med ris.
Så er der kylling i karry. Velbekomme!
Karry er et blandingskrydderi, der typisk består af 10-20 forskellige krydderier. For at få mere ud af den karakteristiske karrysmag, kan du "brænde" karryen af i fedtstof, inden du tilsætter de andre ingrdienser.
Kokosmælk supplerer karry på en helt fantastisk måde. Det gælder også i en kylling i karry ret. Prøv fx denne her karrykylling i kokosmælk.
Laver du asiatisk mad, og ønsker du ekstra smag, så anbefaler vi rød karrypasta. Den grønne karrypasta er også rigtig god og spicy.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rabarberkage med kokos
Rabarberkage med kokosStart med at tænde ovnen på 175 grader, og find så en springform. Læ...
Jul - Karrysalat
Jul - KarrysalatSkræl æblet og skær det i fine små tern. Hak derefter de kogte æg groft,...
Nudelsuppe med skinke og salat
Dæk kyllingen med vand i en stor gryde. Tilsæt hakket forårsløg, ingefær i tynde skiver,...