Hovedret
Nutrition facts: 576 calories 39.18 carb 24.78 fat 0.88 fiber 10.568 protein 2.502 fat 8.088 sugar

Video: Fedtfattig kylling i karry

Fedtfattig kylling i karry

Fedtfattig kylling i karry

Fedtfattig kylling i karry
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

25 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

55 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag
Reklame
Tips & tricks

Karry er et blandingskrydderi, der typisk består af 10-20 forskellige krydderier. For at få mere ud af den karakteristiske karrysmag, kan du "brænde" karryen af i fedtstof, inden du tilsætter de andre ingrdienser.

Kokosmælk supplerer karry på en helt fantastisk måde. Det gælder også i en kylling i karry ret. Prøv fx denne her karrykylling i kokosmælk.

Laver du asiatisk mad, og ønsker du ekstra smag, så anbefaler vi rød karrypasta. Den grønne karrypasta er også rigtig god og spicy.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Fantastiske fyldte tomater

Vegetar
Vegansk Mad

Placér tomaterne med bunden i vejret. Skær 6 snit i hver tomat (sørg for ikke at skære hel...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1523
Opskrift

Andebryst ved 80 grader

Fjerkræ

Andebryst ved 80 graderStil ovnen på 80°C. Kontroller med et stegetermometer. De...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 7346
Opskrift

Bagte laksefileter med sennep- og dildsauce

Proteinrig mad
Fiskeretter

Bland creme fraiche, hakket dild, hakket løg og sennep i en lille skål. Smag til med sal...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1280

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag