Hovedretter
Nutrition facts: 419 calories 39.18 carb 24.78 fat 0.88 fiber 10.568 protein 2.502 fat 8.088 sugar

Video: Fedtfattig kylling i karry

Fedtfattig kylling i karry

Fedtfattig kylling i karry

Fedtfattig kylling i karry
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

25 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

55 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Karry er et blandingskrydderi, der typisk består af 10-20 forskellige krydderier. For at få mere ud af den karakteristiske karrysmag, kan du "brænde" karryen af i fedtstof, inden du tilsætter de andre ingrdienser.

Kokosmælk supplerer karry på en helt fantastisk måde. Det gælder også i en kylling i karry ret. Prøv fx denne her karrykylling i kokosmælk.

Laver du asiatisk mad, og ønsker du ekstra smag, så anbefaler vi rød karrypasta. Den grønne karrypasta er også rigtig god og spicy.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Rabarberkage med kokos

Rabarberkage med kokosStart med at tænde ovnen på 175 grader, og find så en springform. Læ...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 422
Opskrift

Jul - Karrysalat

Vegetar

Jul - KarrysalatSkræl æblet og skær det i fine små tern. Hak derefter de kogte æg groft,...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2422
Opskrift

Nudelsuppe med skinke og salat

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter
Fjerkræ

Dæk kyllingen med vand i en stor gryde. Tilsæt hakket forårsløg, ingefær i tynde skiver,...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1893

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag