Video: Karrykylling med kokosmælk
Karrykylling med kokosmælkKøkken:
Ingredienser:
Indisk
11
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1 tsk Ingefær
-
1 stk Løg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Citron
-
1 spsk Karrypasta
-
600 gram Kyllingebryst
-
2 spsk Smør
-
3 spsk Sojasauce
-
400 ml Kokosmælk
-
1 tsk Sukker
-
0.5 tsk Havsalt
Karrykylling med kokosmælk
Ingefær, løg og hvidløg pilles og hakkes fint.
Riv citronen, pres saften.
Rør det hele sammen med karrypasta.
Kyllingebrystfileterne skæres i 1 cm brede strimler.
Varm smørret op i en stor pande eller i en wok.
Kom kyllingestrimlerne i, steg dem ved kraftig varme på alle sider og tag dem op igen.
Hæld fedtet fra, bortset fra en ganske tynd fedtfilm.
Hæld sojasauce i, lad det koge op et øjeblik og skrab stegerester væk fra panden.
Løft lidt op i det tykke lag "skind" ovenpå kokosmælken, rør halvdelen af mælken i og gem resten til senere.
Nu skal karrypastaen også røres i.
Lad det snurre ved svag varme i 1-2 minutter - og husk at røre.
Krydr med sukker og hæld kokosmælken i lidt efter lidt.
Bland citronsaften i.
Til allersidst tilsættes den sidste sjat kokosmælk.
Så kommes kyllingekødet endnu en gang på panden.
Krydr med salt og lad det blive rigtig varmt.
Din karrykylling med kokosmælk er nu klar til servering. Velbekomme!
Denne fantastiske og krydrede ret bliver kun bedre, hvis du laver din egen karrypasta. Vi har tre varianter på vores side. Vælg mellem rød karrypasta, grøn karrypasta eller hvad med den stærke thailandske karrypasta?
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fløjlsgrød
FløjlsgrødSmelt smørret, kom melet i, kom mælken i lidt efter lidt.Pisk godt så det ikke k...
Baked beans
Baked beansStart med at udbløde de hvide bønner natten over. For nærmere instruktioner læs...
Snegle med gorgonzola
Rør smør og gorgonzola sammen i en skål. Kom æggeblommer og muskatnød i. Rør det godt samm...