Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Hovedret
25 minutter
55 minutter
9
Fremgangsmåde:
Vask kyllingen og del den i mindre stykker. Hak løgene fint. Varm en wokpande godt og tilsæt olie. Når olien er varm tilsættes hvidløg, løg og kylling. Brun kyllingen lidt, og tilsæt karry, bouillon og mælk. Røg godt rundt. Lad dette simre i ca. 1/2 time. Kom maizenamel i, og lidt mælk. Smag til med salt og peber. Lad dette koge videre i 15 minutter. Servér med ris.
Antal personer: 5
1000 gram Kylling i tern
1 stk Hvidløgs fed
1 stk Løg
1 spsk Karry
1/2 liter Mælk
1 deciliter Hønsebouillon
1 deciliter Olie
1 spsk Lys maizenajævner
2 spsk Mælk