Video: Bedstemors kanelsnegle
Bedstemors kanelsnegleKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
40 gram Gær
-
8 spsk Sødmælk
-
80 gram Olie
-
40 gram Sukker
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
2 stk Æg
-
400 gram Hvedemel
-
60 gram Margarine
-
60 gram Sukker
-
4 tsk Kanel
-
25 gram Flormelis
-
1 spsk Vand
Dej blandes og får lov at hæve i 10-15 minutter.
Imens blandes margarine, sukker og kanel sammen. Det piskes til det er ensartet.
Dejen rulles ud i en rektangel og fyldet smøres på.
Rektanglet rulles sammen og skæres ud i snegle i en passende størrelse.
Bages i ovnen ved 225 C. i 10-15 minutter.
For at give et ekstra pift ved at komme glasur på.
OBS! Mængden af kanelblanding er ikke særlig stor i denne opskrift - overvej evt. at lave en lidt større portion af det.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bønnesalat med broccoli
Bønnesalat med broccoliSkær enderne af bønnerne og skær broccolien ud i små buketter.Kog b...
Hjemmelavet pizzadej
Hjemmelavet pizzadejOpløs gæren i 4 spsk. lunkent vand til vandet har en cremet konsistens...
Ciabattabrød
Dag 1, surdej: Rør gæren ud i vandet og bland melet i. Dæk skålen til og lad den stå fremm...