Video: Bedstemors kanelsnegle
Bedstemors kanelsnegleKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
40 gram Gær
-
8 spsk Sødmælk
-
80 gram Olie
-
40 gram Sukker
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
2 stk Æg
-
400 gram Hvedemel
-
60 gram Margarine
-
60 gram Sukker
-
4 tsk Kanel
-
25 gram Flormelis
-
1 spsk Vand
Dej blandes og får lov at hæve i 10-15 minutter.
Imens blandes margarine, sukker og kanel sammen. Det piskes til det er ensartet.
Dejen rulles ud i en rektangel og fyldet smøres på.
Rektanglet rulles sammen og skæres ud i snegle i en passende størrelse.
Bages i ovnen ved 225 C. i 10-15 minutter.
For at give et ekstra pift ved at komme glasur på.
OBS! Mængden af kanelblanding er ikke særlig stor i denne opskrift - overvej evt. at lave en lidt større portion af det.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Brød med tørrede frugter
Kog havregryn og mælk til grød og lad den køle lidt af. Udblød gæri lidt af grøden og hæl...
Foccacia med rosmarin og olivenolie
Mel, salt, vand og surdej blandes sammen, lige som det italienske hvedebrød. Når dejen ha...
Hjemmerørt remoulade
Hak de forskellige ingredienser fint og bland det hele sammen sammen til remoulade. Tils...