Video: Lammekoteletter med let krydderurtesauce
Lammekoteletter med let krydderurtesauceKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
4000 gram Lammekotelet
-
200 gram Forårsløg
-
0.5 deciliter Frisk dild
-
0.5 deciliter Frisk persille
-
0.5 deciliter Frisk estragon
-
20 gram Smør
-
0.5 deciliter Grøntsagsbouillon
-
2 deciliter Creme fraiche 18%
-
2 spsk Majsstivelse
Snit koteletterne i fedtkanten og stil dem tæt samlet på højkant på en varm stegepande. Lad noget af fedtet smelte af og læg så koteletterne ned på panden. Krydr med salt og peber og steg koteletterne i 2 - 4 min. på hver side, afhængig af koteletternes tykkelse. Sauce: Snit løgene fint. Hak persille, dild og estragon. Svits løg, persille, dild og estragon i en gryde i smørret. Tilsæt bouillon samt creme fraiche og kog saucen småt i et par min. Rør creme fraiche og majsstivelse sammen og rør det i saucen. Varm det igennem og smag til med salt og peber. Servér lammekoteletterne med den varme sauce til.
Vin - Caprili Rosso Toscana Ilex - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Az. Agr. Caprili, Toscana, Italien, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 96,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Caprili Rosso Toscana IlexVinhuset Caprili råder over 58 hektar i det sydvestvendte område af kommunen Montalcino, men det er kun de bedst beliggende 15 hektar, der er tilplantet med vi... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Kan serveres med små pillekartofler og grøntsager, bønner eller broccoli.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tante Veras kakaosmåkager
Bland margarine, sukker og æg grundigt. Rør kærnemælk og vanille i. Bland de tørre ingredi...
Hummerhaler med avocado
Æggene skæres i skiver. Husblassen lægges i blød i rigeligt koldt vand i 10 minutter. Boui...
Savoykål med æbler
Fjern de yderste blade fra savoykålen, og flæk den i kvarte. Skær så bunden af ogvflæk d...