Video: Indisk linsesuppe
Indisk linsesuppeKøkken:
Ingredienser:
Indisk
11
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1.1 liter Grøntsagsbouillon
-
1 stk Løg
-
2 spsk Smør
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 tsk Hakket ingefær
-
1 tsk Køkkensalt
-
1.2 tsk Friskmalet koriander
-
1.2 tsk Spidskommen
-
1 knsp Cayennepeber
-
300 gram Brune linser
-
1 bdt Frisk persille
Indisk linsesuppe
Grøntsagsbouillonen varmes.
Løget pilles og hakkes fint.
Smørret smeltes i en suppegryde, og det hakkede løg svitses gennemsigtigt.
Hvidløgsfeddene pilles og presses ned i gryden.
Ingefær, salt, koriander, spidskommen og cayennepeber tilsættes og svitses med et øjeblik.
Linserne og den varme bouillon kommes ved, bringes i kog og koges derefter 30-40 minutter for svag varme og under låg.
Kogetiden afhænger af, hvor friske linserne er.
Persillen skylles, slynges tør og hakkes halvfint.
Suppen anrettes og serveres meget varm og drysses med den hakkede persille.
Indisk linsesuppe
Prøv evt. også nogle af vores andre linsesupper, fx linsesuppe med kokosmælk eller karry-linsesuppe med spinat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Irsk ginger sponge
Smør en lille glasskål med smør. Hæld akaciehonningen i bunden af en skål.Blend resten af...
Makrel i eddikemarinade
OBS: Til retter, der som denne bl.a . består af rå fisk, er det meget vigtigt at bruge HEL...
Rugbrød med surdej og øl
Rugbrød med surdej og ølStart med at røre de første 330 milliliter pilsnerøl, yoghurt og s...